Βόμβα με Ιβάν Καρίλ ο Πιερικός!

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον 28χρονο Ισπανό μεσοεπιθετικό Ιβάν Κάριλ βρίσκετε ο Πιερικός.
 Η ομάδα του Πιερικού, τις τελευταίες ημέρες ψάχνει λύσεις κυρίως επιθετικές για να ενισχυθεί και ήδη φαίνεται πως έχει καταλήξει σε κάποιες περιπτώσεις με αυτή του Ιβάν Καρίλ Ροζέριο να είναι αρκετά ψηλά. Ο Ισπανός που ξεκίνησε απο τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα έχει πλούσιο ιστορικό καθώς έχει αγωνιστεί επίσης σε Λα Κορούνια, Ποντεβέρδα και μέχρι πρότινος στην Αυστριακή Ρίντ. Αν όλα πάνε καλά ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να αφιχθεί στην Κατερίνη μέσα στην εβδομάδα και να υπογράψει το συμβόλαιο του.
Δείτε βίντεο με γκολ και φάσεις απο την καριέρα του Καρίλ ---> http://www.youtube.com/watch?v=S3zv1t_Uo5s


Κοντά και σε Ιβάν Σάντος.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον 25χρονο Πορτογάλο εξτρέμ Ιβάν Μάνουελ ντο Σάντος με συμμετοχές στην Εθνική ομάδα Κ20 της χώρας του, έχει περάσει απο την Μπενφίκα και απο εκεί δόθηκε δανεικός στην Μποαβίστα, Ατλέτικο και Πενιαφέλ.

Δείτε βίντεο με γκολ και φάσεις απο την καριέρα του Σάντος--->http://www.youtube.com/watch?v=PJ1XK127Y5Q


Στην Αθήνα ο Παπαδόπουλος.

Στην πρωτεύουσα μετέβη μετά τον νικητήριο αγώνα της Δευτέρας ο Κώστας Παπαδόπουλος για να πάρει την ενημερότητα που θα τον επιτρέψει απο την Τετάρτη να μπορεί να ανακοινώσει τις μεταγραφές που έχει ήδη συμφωνήσει (Ντόσης,Ζαχαράκης,Αντωνιάδης,Ντιαττά,Νγκομπά, Έκελμνας, Μπαλασάς).




Γιώργος Σιδηρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!