Μιλάει με προπονητές ο Παπαδόπουλος


Συνάντηση με προπονητές έχει αυτήν την ώρα ο πρόεδρος του Πιερικού, ώστε να καταλήξει σε μια σωστή και ικανοποιητική απόφαση για το ποιος θα συνεχίσει στο τιμόνι του απεγνωσμένου αυτού καραβιού που ονομάζεται Πιερικός. Να υπογραμμίσουμε ότι ο ένας εκ τον οποίον έχει συνάντηση ο πρόεδρος είναι γνωστός τεχνικός Κατερινιώτης. Ίσως να ισχύει το ίδιο και για τους άλλους δύο. Μέτα την ιστορικότερη πάντως και απαράδεκτη ήττα στην ιστορία της ομάδας (έτσι την αναφέρουν διάφοροι φίλαθλοι Κατερινιώτες) υπάρχει μεγάλος προβληματισμός και βέβαια το φταίξιμο πέφτει στην διοίκηση της ομάδας, που αυτή είναι αναγκασμένη τώρα να μαζέψει τα σπασμένα κομμάτια και να επαναφέρει κλίμα στην ομάδα. Αναμένονται εξελίξεις σύντομα! 

Υ.Γ Το PierikosNews θα σας έχει ενήμερους κατά την διάρκεια των επόμενων ωρών για ότι ακολουθήσει στις εξελίξεις που 'τρέχουν'.


Γιώργος Σιδηρόπουλος

1 σχόλιο:

  1. Εγώ λέω καλύτερα να μιλήσει πρώτα με τη συνείδησή του...
    Που ήταν ο Πιερικός και που τον πήγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!