ΣΟΠ: Το Ποτήρι ξεχείλισε

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
ΘΥΡΑ 5

Το Ποτήρι ξεχείλισε.

Η λέξη διασυρμός είναι πολύ μικρό μέγεθος για να αντικατοπτρίσει την ήττα και την
 έκταση της από ένα τοπικό χωριό του νομού μας στα πλαίσια της Β εθνικής κατηγορίας.
Η ευθύνη βαραίνει χωρίς υπεκφυγές και γωνίες τους εκάστοτε διοικούντες του μεγάλου και ιστορικού Πιερικού μας.
Πέρασαν 6 μήνες από την ανοικτή συνέλευση της ΠΑΕ στην Εκάβη που αποφασιστικέ η συνέχιση της ομάδας με την υπάρχουσα διοίκηση, απουσία αλλού διοικητικού σχήματος.
Αυτή η διοικητική κατάσταση που συνεχίζει να υφίσταται αποδεικνύει εκ των έργων της και πραγματικών γεγονότων που έλαβαν χώρα στην διάρκεια του τελευταίου εξάμηνο ότι δεν μπορεί να αντέξει το βάρος του ονόματος και ότι αντιπροσωπεύει αυτό.
Οι ευθύνες όμως δεν είναι μονό στην νυν διοίκηση αλλά αγγίζουν και τους προηγούμενους που πήδηξαν από το καράβι και παρέδωσαν την ομάδα, αλλά κατέχουν μέρος των μετοχών που είναι ονομαστικές.

Εμείς που στηρίξαμε και στηρίζουμε τον Πιερικό και ποτέ δεν πηδάμε από το καράβι γιατί είμαστε απλοί ναύτες, προσβλέπουμε μονό στην συνεχή ανοδική πορεία της ομάδος.
Καλούμε όλους τους τοπικούς φορείς να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Καλούμε παλιούς παράγοντες να έρθουν ξανά κοντά στην ομάδα.
Καλούμε κάθε σοβαρό επενδύτη που θέλει να ασχοληθεί για να βγάλει την ομάδα από το τέλμα που είναι σε όλους τους τομείς, Αγωνιστικούς, Διοικητικούς, Φιλάθλων.

ΥΓ1. Δεν υπάρχει πλέον άλλο υπομονή, η ανοχή τελείωσε, και όποιος παίζει με τον Πιερικό θα μας βρει μπροστά του.

ΥΓ2. Με τα λύπη μας βλέπουμε ότι συνεχίζεται το φαινόμενο, ποδοσφαιριστές που τίμησε ο κόσμος του Πιερικού, και διατέλεσαν σημαίες τις ομάδος να μην έχουν την πρέπουσα συμπεριφορά όταν φορούν φανέλα αντίπαλης ομάδος.

ΥΓ3. Διαμηνύουμε στους διοικούντες ότι θεωρούμε δεδομένη τουλάχιστον την παραμονή της ομάδος στην κατηγορία την συγκεκριμένη στιγμή της ιστορίας της, κάθε τη, που έχει σχέση με υποβιβασμό της ομάδος στα ερασιτεχνικά, μας βρίσκει αντιθέτους.

Ο Πρόεδρος
& το ΔΣ του
Σ.Ο.Π. ΘΥΡΑ 5

1 σχόλιο:

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!