Κάνει την εκπληξη με Ναστοφσκι ο Πιερικός!

Αύριο αναμένεται στην Κατερίνη ο 26χρονος κεντρικός Κλίμεντ Ναστόφσκι.



Την πρώτη του μεταγραφή θα πραγματοποιησει αύριο η ομάδα του Πιερικού, το θέμα που έκαιγε με την ενημερότητα είναι υπο έλενχο και η μεταγραφική περίοδος ξεκινάει για τον Πιερικό. Ο Κλίμεντ Ναστόφσκι αγωνίζεται ως 6αρι στο κέντρο και φημίζετε για την τακτική και την δύναμη του, ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Παρτιζάν και εν συνεχεία ως επαγγελματίας στην Σαράγιεβο και την Μέταλουργκ, ενώ το 2012 πέρασε και απο την τότε Αναγέννηση Επανομής του Βοσνιάδη. Μέχρι πρότεινος αγωνιζόταν στην Γρκένχεν (Β' Ελβετίας). Μετά και τον Ναστόφσκι θα πάρει σειρά και ο Έκελμανς καθώς ο παίκτης στις προπονήσεις δείχνει πολύ θετικά δειγματα. 

**Για το θέμα του προπονητή αναμένεται να τελειώσει αύριο το μεσημέρι και θα είναι ένας εκ των δύο Κατερινιωτών, Μπίλης-Καμπερίδης. Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι η αυριανή απογευματινή προπόνηση θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς παρών θα είναι και ο Νίκος Ιορδανίδης και ο νέος προπονητής και ίσως κάνει την εμφάνιση του και το νέο απόκτημα Κλίμεντ Ναστόφσκι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!