Στην Κατερίνη ο Έκελμανς

cfoot2
Ο 22χρονος Βέλγος μεσοεπιθετικός που έχει περάσει από Ρούβα και Περαμαϊκό, βρίσκεται στη μακεδονική πόλη για λογαριασμό του Πιερικού!

Στην Κατερίνη βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης ο Τζον Έκελμανς. Ο 22χρονος Βέλγος μεσοεπιθετικός, που στη χώρα μας αγωνίστηκε σε Ρούβα και Περαμαϊκό, ενώ έχει παίξει ακόμη στη βελγική FC Brussels, εκτός απροόπτου, θα αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του Πιερικού στην εμβόλιμη περίοδο του Ιανουαρίου. Θετική γνώμη για τον παίκτη έχει ο γυμναστής της ομάδας, Αλέκος Κούρτογλου, με τον οποίο συνεργάστηκαν στο Ρούβα. Εξελίξεις στο θέμα-Έκελμανς αναμένονται από την επόμενη εβδομάδα, και ως τότε ο παίκτης θα προπονείται με τον Πιερικό.
Λίγες λύσεις ενόψει Απόλλωνα
Από εκεί και πέρα, νοκ άουτ από το κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς είναι οι...γνωστοί Κρουσταλέλης και Λαζαρίδης, ανέτοιμος είναι ο Νικολίτσης,ενώ ενοχλήσεις στον προσαγωγό αντιμετωπίζει ο Κέρι. Μοναδικό θετικό για το Νίκο Θεοδοσιάδη είναι ότι ο Μπρίτο μπήκε σε κανονικό πρόγραμμα και λογικά θα θέσει εαυτόν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.
Αυτό είναι πολύ σημαντικό, μιας και τη δεδομένη στιγμή, ο Θεοδοσιάδης έχει στη διάθεσή τους για την αναμέτρηση με τους "Πόντιους" τους Παπατολίκα, Πατσιογεώργο, Νίκου, Αποστολίδη, Ντόικιτς, Καρτσαμπά, Πέικο, Καθάριο, Καραγκούνη, Μιχαηλίδη, Παπατόλιο, Ίτσιο, Μπρίτο, Τσιρλίδη, Μανίκα και Παπαδόπουλο!
Υπενθυμίζεται ότι παρελθόν από τον Πιερικό, μετά το τέλος του πρώτου γύρου, αποτελούν οι Λαμπάκης, Ιασωνίδης, Αθανασίου, Νίκος Ιορδανίδης, Σερέτης, Γιώργος Ιορδανίδης, Ελευθεριάδης και Στεφανίδης.
Εκτός από τον Έκελμανς, από βδομάδα οι διοικούντες θα ασχοληθούν και με τα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα.
Πηγή: katerinisport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!