''Ήρθε μπήκε σκόραρε'' (2-0)

Απόγευμα συμπερασμάτων και δοκιμών ήταν το αποψινό για τον Πιερικό.
Άντερσον
Φιλική νίκη πέτυχε απόψε στο Δημοτικό στάδιο η ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη απέναντι στον Εθνικό Κατερίνης. Τα γκολ σημείωσαν οι Άντερσον (φώτο) και Έκελμανς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι υπό δοκιμή έγχρωμοι παίκτες Ντιαττά και Άντερσον (που αφίχθηκε στην Κατερίνη μόλις χθές) άφησαν πολύ άριστες εντυπώσεις στο τιμ του Πιερικού, με τον πρώτο να αγωνίζεται σε ολόκληρο το παιχνίδι ως μέσος σε ρόλο οργανωτή, ενώ ο δεύτερος δοκιμάστηκε σε όλες της θέσεις πίσω απο τον επιθετικό.

*Μέρος στον φιλικό αγώνα πήραν και οι υπό δοκιμή Ζαχαράκης, Έκελμανς (σκόραρε), και ο Αντωνιάδης (μέσος απο την ομάδα νέων του Άρη). Ο Ντόσης που θεωρείτε ''κλεισμένος'' έκανε εξίσου μια ικανοποιητική εμφάνιση.

Πιερικός (Γιώργος Καμπερίδης) Πατσιογιώργος, Ιορδανίδης, Καρτσαμπάς, Λαζαρίδης, Τάχος, Ντιαττά, Αντωνιάδης, Άντερσον, Ντόσης, Μιχαηλίδης, Τσιρλίδης

Γιώργος Σιδηρόπουλος

Ντιαττά Ιμπραχίμα













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!