Το 'παλεύει' ο Ναστόφσκι για να έρθει στον Πιερικό...

Δυσκολίες αποδέσμευσης από την ελβετική ομάδα που ανήκει (Γκρένχεν) για τον Σκοπιανό μέσο, που απασχολεί τους Κατερινιώτες. Χωρίς Αποστολίδη-Καρτσαμπά με Ηρακλή.

  Αναμονή για Ναστόσκι στον Πιερικό
Σε διπλό... ταμπλό προχωρά ο Πιερικός, που αφενός προετοιμάζεται για τον κυριακάτικο δύσκολο αγώνα με τον φορμαρισμένο Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο και αφετέρου «δουλεύει» υπογείως για τη μεταγραφική ενίσχυσή του, μόλις πάρει ενημερότητα (τη Δευτέρα θα γίνει σύσκεψη, με προτεραιότητα την ενίσχυση στον κεντρικό άξονα, με επιθετικό, χαφ και στόπερ).


Ήδη ο Έκελμανς γυμνάζεται με τους μελανόλευκους, ενώ ο Κλίμεντ Ναστόσκι παραμένει στο προσκήνιο. 
Ο έμπειρος Σκοπιανός χαφ, με θητεία στην Αναγέννηση Επανομής, ζήτησε να αποχωρήσει από την ελβετική ομάδα που ανήκει (Γκρένχεν, Β΄ Εθνικής), αλλά ο πρόεδρός του «κλοτσά» ως τώρα, έχοντας οικονομικές αξιώσεις (ή να χαρίσει ο ίδιος δεδουλευμένα για να του δώσει ελευθέρας, ή να φέρει πρόταση), όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Ναστόσκι σε επικοινωνία με το dokari.gr.

Έτσι, το θέμα παραμένει σε εκκρεμότητα. Στα αγωνιστικά, ο Γιώργος Καμπερίδης στο ντεμπούτο του δε θα έχει διαθέσιμους τους τιμωρημένους Αποστολίδη και Καρτσαμπά, ενώ αμφίβολοι είναι οι Κέρι και Νικολίτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!