H ΠΙΕΡΙΚΟΦΡΕΝΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ!!!!

Ηρακλής-Πιερικός 6-0 Βατερλό...


Για μια ακόμη αγωνιστική ο ανήμπορος να αντιδράσει αγωνιστικά Πιερικός, έγινε εύκολο θύμα για την ομάδα του Ηρακλή που φορμαρισμένη τον τελευταίο καιρό βαδίσει από επιτυχία σε επιτυχία.
Οι Κατερινιώτες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με πολλά προβλήματα. Δυστυχώς δεν άντεξαν στην πίεση των γηπεδούχων που άνοιξαν το σκορ στο 29΄όταν σε σέντρα του Ονουάτσι ο Καραγκούνης στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα του Παπατολίκα.

 Το δεύτερο γκολ δεν άργησε να έρθει αφού 3 λεπτά αργότερα ο Ζάχορα με πλασσέ διπλασίασε τα τέρματα του Ηρακλή.
Έτσι μπήκαν στο ημίχρονο οι δυο ομάδες και στο 51΄ο Ονουάτσι θα πετύχει το 3-0 όταν θα πάρει την απόκρουση του Παπατολίκα σε σουτ του Ζάχορα.

Το 4-0 θα κάνει ο πρώην ποδοσφαιριστής του Πιερικού Πορτουλίδης στο 58΄και το 5-0 θα πετύχει ο Τάι σε γύρισμα του Κοντοδήμου στο 67΄του αγώνα.

Στο 75΄μπήκε ο Γιάννης Λαζαρίδης που επέστρεψε μετά από τον σοβαρό του τραυματισμό στο περσινό παιχνίδι των Γιαννιτσών.

 Στο 92΄ο Τσιλιανίδης πέτυχε το τελικό 6-0 για τον Ηρακλή.

Διαιτητής: Μπουμαρσόπουλος Αγησίλαος
Βοηθοί: Παπαδημητρίου Χρήστος, Αναστασίου Γεώργιος

Ηρακλής (Γ. Όγιος): Χουάντερσον, Κοντοδήμος, Τσιλιανίδης, Παπαστεριανός, Κοντέων (40΄Σαββίδης), Λίμα, Τάι, Πουρτουλίδης (83΄Αποστολίδης), Ονουάτσι, Ζάχορα (67΄Χιονίδης), Ιντζόγλου.


Πιερικός (Γ. Καμπερίδης): Παπατολίκας, Καραγκούνης, Νίκου, Ντόικιτς, Ιορδανίδης, Παπατόλιος, Ίτσιος (75΄Λαζαρίδης), Μανίκας, Παπαδόπουλος, Μιχαηλίδης, Ελευθεριάδης (61΄Τσιρλίδης).

16 σχόλια:

  1. Λοιπόν πούστη. Η πουλάς μέχρι την Τετάρτη, η μην τολμήσεις να πατήσεις στο επόμενο εντός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε μπουλο ολοι μανικες προεδρε κ σια .αει σιχτηρ δρομο.ξευτιληζεται ολοκληρο νομο.αλητες!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα 4 από τα 6 γκολ δεν τα έτρωγε ούτε ομάδα Β' Τοπικού. Έχουμε να μαζέψουμε πολλά ακόμη αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά. Ο Παπατολίκας ήταν αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πουλα και φυγε να γλιτωσει η ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άμα δεν φύγει ο Πρόεδρος ο Πιερικός πολύ φοβάμαι θα πέσει στη Γ' ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ...Κρίμα...Και έχει μεγάλη ιστορία η ομάδα αυτή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλα ρε? ακομα δεν παραιτήθηκε? τι περιμένει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Sta arxidia tou ola o papadopoulos stantar kathete tsikaderi i poda kai arazei me tsigariliki... lefta evgale! lefta pernei! pios pierikos! eseis eiste i malakes pou katheste kai dn tou spate to amaksi, i esto ton idio!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. όταν στην έδρα σου με παίκτη παραπάνω τρως 5 από τον νεοφώτιστο Αιγινιακό- Ακαδημία Πλαταμώνα , τότε θεωρείτε επιτυχία η εξάρα απο την ΑΕ Ποντίων στο Καυτατζόγλειο . Ολα αυτά μου θυμίζουν την ομάδα πόλο που έχανε 20 μηδέν και πανηγύριζε γιατί δεν είχανε πνιγμό . Το ρίξαμε στο καλαμπούρι γιατί αλλιώς είμαστε για τα σίδερα με αυτά που βλέπουμε . Κατάντια - ντροπή - αίσχος - αηδία είναι λέξεις που δεν αρκούν για να περιγράψουν το πως έχετε καταντήσει το ΠΙΕΡΙΚΟ μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αλλαγη διοικησης εδω και τωρα αμuνα καθολου το τερμα ηταν τροχονομος λιγη ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άμα δεν δώσει την ομάδα σε αυτούς που την θέλουν, την έχει γαμήσει ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ, να εύχεται να μην τον βρω έξω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Έχουμε καλή ομάδα. Συγκυριακά δεν βρισκόμαστε ψηλότερα στη βαθμολογία!" (Κ. Παπαδόπουλος, 18/1/14, Radio Metropolis)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συμφωνώ πως ο Παπαδόπουλος πρέπει να σηκωθεί και να φύγει και να κάτσει στο γραφείο,να μην ξανασχοληθεί με το ποδόσφαιρο..Εσείς οι "μάγκες" που τον εκβιάζετε,είστε μόνο λόγια(και ανώνυμα)...Όλοι μιλάμε για αυτό το θέμα και στην τελική κανείς δεν κάνει τίποτα...Φοβάμαι πως,όσο είναι αυτή η διοίκηση η ομάδα του χρόνου ή και φέτος,αλλά πιστεύω θα σωθούμε φέτος,θα πέσει Γ' και από εκεί σε κάνα 10άρι χρόνια θα ανέβει(αν έχει ακόμα την ίδια διοίκηση)..
    ΣΉΚΩ ΦΎΓΕ,αν υπάρχουν άτομα που θέλουν την ομάδα..Αλλιώς κάνε την δουλειά σου και σκέψου τον ΠΙΕΡΙΚΟ μας και όχι την κοιλιά σου..
    Και προς Θεού,τι φταίνε οι παίκτες και στην προκειμένη περίπτωση ο Παπατολικάς,όταν η ομάδα μετά το 25' δε υπήρχε στον αγώνα..Δηλαδή θα μπορούσε να τα βγάλει όλα?Για δείτε την αξία της ομάδας(σε παίκτες) του Ηρακλή και του Πιερικού...Δείτε και τα προβλήματα της κάθε ομάδας και μετά κρίνετε..Οι παίκτες του Ηρακλή κύριοι,κάθε μήνα πληρώνονται και είναι όλα ωραία,σε αντίθεση με τον Πιερικό,που ο "κύριος Παπαδόπουλος"έχει να πληρώσει μερικούς ποδοσφαιριστές από πέρυσι(π.χ. Ντόικιτς και είναι από τους καλύτερους της ομάδας)...
    Θέλει μεγάλη προσπάθεια για να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδας και όχι να ντροπιάζετε την ομάδα από τα κάθε blog..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρεεε Παπαδόπουλε τι εγκλήματα κανεις;;;; Μας κουρασες!! Εχει περασει ολη σάρα κ η μαρα απ τον πιερικο μας!!!ολοι στον πιερικο θα γίνουν;;; Βλεπω παρακάνω ένας φίλος αποκαλεί τροχονόμο τον Παπατολίκα ! Ήθελα να ξερά οταν σε πηρε τον βαθμό με τον Τύρναβο , οταν έβγαζε τα τετ α τετ με τα γιαννιτσα που έπρεπε να φαμε 2-3 γκολ ακομα , όπως κ με την Κέρκυρα τα ιδια λέγατε;;;; Τοτε ηταν τερματοφύλακαρα κ τωρα ειναι τροχονόμος ..... Ελπίζω να τον προστατέψει ο προπονητής στον επόμενο αγωνα κ δεν εννοω να τον αφήσει στον πάγκο αλλα να φτιάξει την ομάδα !μη πιάνετε τους παίχτες στο στόμα γιατί δε νομιζω οτι φταίνε αυτοι για τα χαλια του χοντρου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!