"Και 1 και 2 και 3 και 4 ... Παλικάρια!!"

Με 4-1 νίκησε ο Πιερικός τον Ρήγα Φεραίο


Οι Κατερινιώτες έπαιζαν με 10 παίκτες προς το τέλος του 1ου ημιχρόνου

Μεγάλη νίκη πέτυχε σήμερα ο Πιερικός στην Κατερίνη και επικράτησε με άνεση νικώντας με... σκορ 4-1 τον Ρήγα Φεραίο από το Βελεστίνο. Οι φιλοξενούμενοι έβαλαν το γκολ με πέναλτι στο (41') σε μια φάση που ο Πιερικός έμεινε με 10 παίκτες.  

ΤΑ ΓΚΟΛ :

Πιερικός-Ρήγας Φεραίος 4-1 (Κουρούπης 8΄, Κωνσταντίνου 24΄, Παπαδόπουλος 34΄, Καράμπελας 51΄ // Σπαθής πεν. 41΄)

Σύνθεση Πιερικού: Φιρινίδης,Κουρούπης,Παπουτσογιαννόπουλος, Ιορδανίδης, Γιαλαμίδης(λτ25´Ανδρέου), Κωσταντίνου, Πέεφ, Καράμπελας, Γεωργίου(Δαδάκος79') Παπαδόπουλος(Τροίρης68'), Τσιώλης.

Στη βαθμολογία ο Πιερικός χωρίς το -6 θα βρίσκεται στη 4η θέση με 23β , ενώ με το -6 θα βρίσκεται στην 7η θέση με 17β.

Επόμενη αγωνιστική: ΑΕ Καραισκάκης- ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ




17 σχόλια:

  1. μπραβο ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ επαιξες με ψυχη ετσι αρμοζει στον ΠΙΕΡΙΚΟ αυτος είναι ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμπεριδη ψυχαρα! τους εχεις κανει αντρες μπραβο! παρε και το διπλο τωρα να τρελαθουμε ολοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η καλύτερη φετινή εμφάνιση. Ωραία μπαλα σε σημείο κάποιες φορές να χάνεται το τοπι. Παίρνουμε έναν επιθετικό και πάμε για πιο ψηλά στη βαθμολογία. Μελανό σημείο ή απόφαση του διαιτητή που ένα επιθετικό φάουλ το έκανε πέναλτι και αποβολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είχαμε πολύ καιρό να δούμε τέτοια εμφάνιση. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή εμφάνιση , θέαμα , πάθος , αποτελεσματικότητα. Ιδιαίτερα με 10 παίκτες έκανε το 4ο γκολ. Νίκη που ζεσταίνει το κόσμο , αναμένεται καλή εμφάνιση αντάξια του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στην Αρτα .only PIERIKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μετά από πολλά χρόνια στην ομάδα είναι όλοι πληρωμένοι. Οπότε αυτή ή ηρεμία που υπάρχει φαίνεται και στο γηπεδο. Η ομάδα με τις προσθήκες του Δεκεμβρίου θα ανέβει κι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια; Και τότε γιατι επί Ζαλίκα η ομάδα έτρωγε την μια σφαλιάρα μετα την άλλη; Τότε δεν ήταν πληρωμένη;

      Διαγραφή
  9. Καταρχήν βλέπω οτι πολλοί παρουσιάζουν ως τρομερή επιτυχία οτι μια ομάδα με μηδενικά χρέη ειναι πληρωμένη αρχες Δεκεμβριου. Το Μαιο τα λεμε. Ευθύνη της διοίκησης ειναι ο Ζαλίκας. Προτίμησαν έναν μετριότατο προπονητή με μοναδικό κριτήριο το ποσο τους λιβανίζει και οχι την πραγματική του ικανότητα. Τωρα πήραν τον φθαρμένο και καλα Καμπερίδη, τους πετάει 4αρα και πάνε να μας το παρουσιάσουν σαν δικη τους επιτυχία. Για ποσο χαζούς μας περνάνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι έγινε ρε Κίτρος; Καλά;
      Σήκω φύγε ρε μπαγλαμά που θα μπείς εσυ σε τέτοια θέματα.

      Διαγραφή
    2. Βρε ουστ που θα κάνεις και κριτική εσύ οποίος και αν είσαι.Άντε μέσα στην τρυπά σου γατάκι. Εσύ πρέπει σίγουρα να είσαι πολύ χαζός μέχρι ηλιθιότητας.

      Διαγραφή
  10. Νίκη και μεγάλη εμφάνιση πραγματοποιούσε η ομάδα μας με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο ομάδα προερχόμενη από την Μαγνήσια.
    Το σκορ μπορούσε να ήταν και ποιο εύρη από το 4-1
    Η ομάδα μετά την αλλαγή προπονητή έχει απόκτηση ψυχολογία και το πάθος στον χθεσινό αγώνα και με 10 παίκτες λόγο της κόκκινης δεν επειρεαστικε η ομάδα και συνέχισε στον ίδιο ρυθμό να δημιουργεί ευκαιρίες.
    Αυτός είναι ο Πιερικός που θέλουμε να βλέπουμε και να μας κάνει ευτυχισμένους.
    Συγχαρητήρια σε όλα τα παλικάρια που αγωνιστήκαν απαράμιλλα με σθένος και ορμή για την νίκη.
    Συγχαρητήρια στον προπονητή.
    Συγχαρητήρια στην διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παιδιά μην ξεχνάμε ότι ο Ζαλίκας είχε δύσκολο έργο. Να φτιάξει ομάδα σε 2 βδομάδες από το μηδέν. Από ένα σημείο και μετά όμως έδειξε αδυναμία και δεν είχε να δώσει κάτι άλλο. Οπότε δικαίως έγινε και η αλλαγή προπονητή και νοοτροπίας. Πάντως παίζουμε πολύ καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα. Το λέω αυτό γιατί έχω δει και αγώνες από άλλους ομίλους της Γ'. Είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Απλά θέλει να μην σπαταλάμε τόσες ευκαιρίες. Όπως και πέρυσι που δεν έμπαινε η μπάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εσύ φιλέ ο 11.38 πήγαινε στην ομαδουλα σου την Πύδνα και ΑΣΕ ήσυχο τον Πιερικό. Σχολιάζουν τη στάση της διοίκησης με τα ως τώρα πεπραγμένα και παίρνει άριστα σε όλα. Το τι θα συμβεί τον Μάιο τότε ανάλογα θα σχολιάσουμε. Οι άνθρωποι βάζουν χρήματα και δεν επιδιώκουν ούτε καν τη δημοσιότητα. Όσο για την επιλογή του Ζαλικα ήρθε απόλυτα φυσιολογική μιας και ήταν ο μοναδικός διαθέσιμος την εποχή εκείνη και άξιζε να πάρει κι αυτός μια ευκαιρία. Εσύ δηλ. Ποιον θα ενεκρινες; Ασε λοιπον την ομάδα ήσυχη και πήγαινε να ασχοληθείς με την ομάδα του χωριού σου και πάρε με δικά σου χρήματα οποίον προπονητή γουσταρεις. Στον Πιερικό βαρέθηκαμε κάτι σαν και σενα που πουλάν τζάμπα μαγκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έχει πλάκα ο 11.38. Φιλέ μου ξέρεις πολλές ομάδες να είναι συνεπείς στις οικονομικές τους υποχρεώσεις; Εσυ φαίνεται πως είσαι απλας και σου φαίνεται φυσιολογικό αυτό. Είμαστε ομάδα που για πρώτη φορά παίκτες αυτοπροτείνονται για να έρθουν. Αν αυτό δεν σου κάνει εντύπωση, τότε τα λεγόμενα σου είναι εκ του πονηρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χαρηκαμε από τα γκολ και την εμφάνιση. Μακάρι να συνεχίσει έτσι ή ομάδα. Για τον κομπλεξικο που γράφει κακίες, ας ασχοληθεί με την ομαδουλα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!