Φουλ για το τρίποντο!

Με την ολοκλήρωση των αγώνων του πρώτου γύρου, ο Πιερικός αγωνίζεται την Κυριακή στο Μαρτίνο με τον Οπούντιο, σε έναν αγώνα που η νίκη είναι το μοναδικό αποτέλεσμα για την ομάδα μας, που θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες.

Απο το παιχνίδι αυτό θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Μ.Παπαδόπουλος που συμπλήρωσε κάρτες, αλλά και ο Τσεβάς που είναι ανέτοιμος. Αμφίβολος για μια ακόμη φορά ο Γιαλαμίδης, ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Πέεφ οπού εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του.

Οι παίκτες είναι αποφασισμένοι την Κυριακή στο Μαρτίνο να ώσουν τον καλύτερο τους ευατό και να πάρουν την νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και θα κλειδώσουν με την λήξη του πρώτου γύρου την συμμετοχή τους στην προνομιούχο ''9αδα'' του ομίλου.

Χθες έγινε αποθεραπεία ενώ σήμερα πριν απο λίγο το πρόγραμμα περιελάμβανε τακτική για τον αγώνα. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο οπού θα βγει και η αποστολή που θα ταξιδέψει στο Μαρτίνο για το παιχνίδι με τον Οπούντιο.

Τον αγώνα θα διαιτητεύσει ο κ. Φωτόπουλος με βοηθούς τους κ.κ Βασιλάκη  Λεοντακιανάκο (Αθηνών).


Το PierikosNews σας δίνει εικόνα απο την σημερινή προπόνηση της ομάδας, οπού εξελίχθηκε σε φουλ ρυθμούς αγώνα-νίκης με την διάθεση και το καλό κλίμα να βρίσκεται ψηλά.
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!