Πιερικός-Εθνικός Φιλιππιάδας 0-0 Έ Χ ασε μεγάλες ευκαιρίες και 2 βαθμούς!

Δεν γεύτηκε τη χαρά της νίκης απόψε το απόγευμα ο Πιερικός, που παραχώρησε λευκή ισοπαλία στην σκληροτράχηλη ομάδα του Εθνικού Φιλιππιάδας που δικαιολόγησε με το παραπάνω ότι διαθέτει την καλύτερη αμυντική λειτουργία στο 2ο όμιλο.
Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν δυνατά, προσπάθησαν να αιφνιδιάσουν αλλά μετά το 15λεπτο παίζοντας αμυντικά, κράτησαν το μηδέν στο πρώτο 45λεπτο, έχοντας όμως και την εύνοια της τύχης

μιας και στο 40' ο Πιερικός άγγιξε το γκολ όταν η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή στην κενή εστία ο Γεωργίου με τον Κωνσταντίνου "τράκαραν" και χάθηκε το σίγουρο γκολ.
Στην επανάληψη ο Πιερικός ανέβασε στροφές, πίεσε ασφυκτικά για το γκολ αλλά δεν τα κατάφερε περισσότερο λόγω άγχους αλλά και αστοχίας των παικτών του, που ενώ έφτασαν σε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για γκολ δεν μπόρεσαν να τελειώσουν τις φάσεις και μοιραία ήρθε η άδοξη ισοπαλία για την ομάδα της Κατερίνης.

Ο Πιερικός δεν είχε την φρεσκάδα των προηγούμενων αγώνων και ήταν εμφανής η κούραση από τα συνεχή παιχνίδια αλλά και από το γεγονός ότι η ομάδα στηρίζεται σε 12-13 παίκτες που έχει σαν αποτέλεσμα όταν λείπει κάποιος(έλειπε λόγω γρίπης ο Πέεφ) να μην υπάρχουν έμπειροι αντικαταστάτες που θα σηκώσουν το δύσκολο βάρος της κατηγορίας.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Στο 6' δυνατό σουτ του Σιδέρη, απέκρουσε ο Φιρινίδης.
Στο 12’ φάουλ του Χριστογιάννη, απέκρουσε στο γάμα ο Φιρινίδης.
Στο 17' ο Κουρούπης εκτελεί κόρνερ, ο Ιορδανίδης θα πιάσει την κεφαλιά, η μπάλα κοντράρει σε αμυντικό και ο Κωνσταντίνου με νέα κεφαλιά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μπαντή.

Στο 28' σε φάουλ κομπίνα ο Παπαδόπουλος Μ. άλλαξε την μπάλα με τον Γεωργίου και τον Κωνσταντίνου, όμως το σουτ του Γεωργίου πάνω στην κίνηση μπλόκαρε ο Μπαντής.
Στο 40’ κεφαλιά του Καράμπελα, αποκρούεται από το οριζόντιο δοκάρι ύστερα από φάουλ του Κουρούπη, η μπάλα επιστρέφει στην περιοχή και ο Γεωργίου με τον Κωνσταντίνου που κινήθηκαν για να πετύχουν το γκολ "τράκαραν" μεταξύ τους και χάθηκε το σίγουρο γκολ.
Στο 45' φάουλ του  Κουρούπη μπλόκαρε ο Μπαντής.
Στο 48' ο Φιρινίδης απέκρουσε δύσκολη κεφαλιά του Κωνσταντίνου, που απέκρουσε και γλύτωσε το αυτογκόλ ύστερα από χτύπημα φάουλ του Παπαβασιλείου.
Στο 52' σέντρα σουτ του Παπαβασιλείου απέκρουσε ο Φιρινίδης.
Στο 54' κεφαλιά του Λάππα, απέκρουσε ο Φιρινίδης.
Στο 57' ο Κουρούπης εκτελεί φάουλ και ο Χριστογιάννης στην προσπάθεια του να αποκρούσει με κεφαλιά, παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ.

Στο 58' κεφαλιά του Κωνσταντίνου μπλόκαρε ο Μπαντής.
Στο 62' σουτ του Σιδέρη, απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Φιρινίδης.
Στο 68' ο Παπαδόπουλος Μ. εκτελεί φάουλ, ο Κωνσταντίνου πιάνει την κεφαλιά, για να αποκρούσε ενστικτωδώς ο Μπαντής, που γλύτωσε το γκολ.

Στο 74' ο Καράμπελας θα βγάλει τετ α τετ τον Παπουτσογιαννόπουλο που από κοντά στέλνει την μπάλα άουτ, χάνοντας νέα μεγάλη ευκαιρία για τους Κατερινιώτες.
Στο 84' ο Παπαδόπουλος Μ. θα βγάλει τον Καράμπελα σε θέση βολής, όμως αυτός άνοιξε την μπάλα και χάθηκε η νέα ευκαιρία για τον Πιερικό.

Στο 89' φάουλ του Κουρούπη, κεφαλιά του Ιορδανίδη πέρασε άουτ.
Στο 90+ ο Καράμπελας θα βγάλει σέντρα παράλληλη προς την περιοχή, ο Γεωργίου στο δεύτερο δοκάρι μόνος με τον τερματοφύλακα προσπάθησε για το γκολ, αλλά χάθηκε η ευκαιρία και ο Πιερικός έμεινε στο μηδέν.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γκουγκούδης με βοηθούς τους κ.κ. Καμπούρη-Αναστασιάδη(Σερρών).
Κίτρινες κάρτες είδαν οι Μαλλάτος, Λέντζος, Σιδέρης και Καράμπελας.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Καμπερίδης): Φιρινίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουρούπης, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Τροΐρης (82’ Δαδάκος), Γεωργίου, Κωνσταντίνου, Καράμπελας, Παπαδόπουλος, Τσιώλης (60’ Παπαδόπουλος Σ.)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (Μαγκάκης): Μπαντής, Χριστογιάννης, Διαμαντόπουλος, Κόμνος, Μαλάτος, Λέντζος, Κολλιάκης(46’ Παπαβασιλείου), Παπαρούνας (76’ Γιαννούλης), Σιδέρης (89’ Νικολαΐδης), Γήττας, Λάππας 

2 σχόλια:

  1. Μακαρι η διοικηση να κανει 4-5 μεταγραφες να φρεσκαριστει το ροστερ
    Φορ επειγοντως και κεντρικο μεσο

    ο Ανδρεου σημερα τι λαθη ηταν αυτα ρε παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαμένο δοκάρι, αχαστο τετ α τετ, αλλά κατά τα αλλά μια μέτρια εμφάνιση. Ή απουσία του Πεεφ παραπάνω από αισθητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!