Ρήξη χιαστών ο Άκης Γεωργίου, που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν!

Μια αναπάντεχη είδηση μας ήρθε σήμερα παραμονές πρωτοχρονιάς. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Άκης Γεωργίου, εαν και όλα έδειχναν ότι δεν υπάρχει κάτι σημαντικό, ωστόσο πέρασε απο μαγνητικές εξετάσεις οπού έδειξαν ότι έχει υποστεί εδώ και αρκετό καιρό ρήξη πρόσθιου χιαστού και βλάβη στον χόνδρο(!)  Έτσι, ο πολύτιμος Κατερινιώτης μεσοεπιθετικός της ομάδας μας, χάνει τον 2ο γύρο του πρωταθλήματος της Football League 2! 
Ταυτόχρονα αυτό σημάνει και καμπάνες στην διοίκηση και τεχνικό τιμ της ομάδας οπού καλείτε να καλύψει το κενό με κάποιον ποδοσφαιριστή στην ίδια θέση.

Εμείς σαν PierikosNews να ευχηθούμε στον ποδοσφαιριστή μας , ΆΚΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, καλή ανάρρωση διοτι η υγεια ειναι το σημαντικότερο αγαθό, τον χρειαζόμαστε, και τον θέλουμε να επιστρέψει γρήγορα πίσω στα γήπεδα...

Υπομονή Άκη! Θα επιστρέψεις δυνατότερος!
Καλή Χρονιά!

2 σχόλια:

  1. Και τώρα να τρέξει η διοίκηση γιατί εκτός από φορ τώρα δεν έχουμε τον Γεωργίου και αν δεν πάρουν μέχρι την Δευτέρα 2παιχτες χάσαμε από τον Τύρναβο και με λίγα λόγια θα ρίξουν την ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα τα είχαμε αυτό μας έλλειπε. Κατ' αρχάς περαστικά στο παλικάρι, από κει και πέρα όταν βγαίνει νοκ άουτ το πρώτο βιολί της ομάδας τότε πρόκειται για μεγάλο πλήγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!