Καμπερίδης: «Τελικός ''ξεσπάσματος'' ο αγώνας της Κυριακής!»

Στη καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, που πραγματοποιήθηκε απόψε το απόγευμα, στα γραφεία του Ερασιτέχνη Πιερικού παρουσία τεσσάρων τοπικών δημοσιγράφων... και του PierikosNews, ο προπονητής της ομάδας μας στάθηκε στην κρισιμότητα του Κυριακάτικου αγώνα, καθώς ο μόνος στόχος είναι η νίκη. Επίσης δήλωσε ότι εντόπισε κάποια λάθη που είδε στον χθεσινό αγώνα που ο Πιερικός στάθηκε άτυχος, και το μόνο που μένει, είναι την Κυριακή να επιτευχθεί ο στόχος της νίκης, ώστε να έρθει πίσω το ''δίκαιο'' στην ομάδα του Πιερικού, που βάση εικόνας και παιχνιδιού, έπρεπε να κερδίσει τα δύο τελευταία παιχνίδια (Καραισκάκη-Φιλιππιάδα).
Επίσης απο πλευράς διοίκησης, παρευρέθηκε ο Βασίλης Δαδάκος.

Μερικά μικρά-μικρά απο τα σημαντικότερα που δήλωσε ο Γ.Καμπερίδης:

  • Τελικός το παιχνίδι με τον Οπούντιο για να αποκατασταθεί και η βαθμολογική ισορροπία που διαταράχτηκε με τοις δυο ισοπαλίες που είχαμε στα τελευταία παιχνίδια.
  • Θέλουμε να κλείσουμε με καλό αποτέλεσμα τον πρώτο γύρο και να μπούμε δυνατότεροι και πιο έτοιμοι στον δεύτερο. Υπάρχει πείσμα στα παιδιά για αυτό το παιχνίδι .

  • Έχουμε αναλύσει τι έγινε στο προηγούμενο παιχνίδι .Εντοπίσαμε τα λάθη και δουλεύουμε να τα διορθώσουμε.
  • Μετα το τελευταίο παιχνίδι υπάρχει προγραμματισμένο ραντεβού με τα δύο ''ιερά τέρατα του Πιερικού'' που βρίσκονται στην ομάδα τον Βασίλη Δαδάκο και τον Αδαμόπουλο Γιάννη για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδος με παίκτες που θα πληρούν τα στάνταρ  των απαιτήσεων του Πιερικού, την ολοκλήρωση των μεταγραφών θα προχωρήσει η διοίκηση με βάση τα οικονομικά δεδομένα που υπάρχουν.
  • Είμαστε σε μεταβατική περίοδο για το χτίσιμο του νέου μεγάλου Πιερικού. Νοικοκυρεμένα και αξιοκρατικά θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. 
  • O Πιερικός, πρέπει πάντα να έχει ως στόχο τη νίκη, ακόμα και με τον ΠΑΟΚ να παίζει. Αυτό είναι το background του!

Αναλυτικά το ΒΊΝΤΕΟ του PierikosNews με τις δηλώσεις του προπονητή μας:



4 σχόλια:

  1. Μπορεί να υπάρξει μια επίσημη τοποθέτηση του ΔΣ για τούς -6 βαθμούς . Στην mikriliga υπάρχει ρεπορτάζ για την Νίκη Βόλου στο οποίο αναφέρει ότι ο Πιερικος ποτέ δεν διεκδίκησε ενεργά τούς βαθμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομικά ο Πιερικος έχει δίκιο. Αν όμως δεν κινήθηκε εγκαίρως και καταλλήλως για να το υπερασπιστεί στα αρμόδια όργανα τότε δυστυχώς το-6 θα παραμείνει. Μια ενημέρωση όπως κάνουν και οι άλλες ομάδες με παρόμοιο πρόβλημα δεν θα έβλαπτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω πως άλλη περίπτωση ο ΘΦΗ και Νίκη και άλλη του Πιερικου. Γιατί εμείς πεσαμε φυσιολογικά στην Γ, ενώ αυτοί προτίμησαν τη Γ αντί της Β για να γλυτώσουν τα χρεη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. να υπαρξει ενημερωση για τους 6 βαθμους και γιατι δεν εγινε γνωστη η εφεση για τους βαθμους απο την νικη βολου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!