Μονόδρομος η νίκη! (ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ)

Ολοκληρώνεται αύριο πρωί η προετοιμασία της ομάδος του Πιερικού, και ο Γιώργος Καμπερίδης έχει βάλει στην τελική ευθεία τα ''μηχανάκια'' του για τον Κυριακάτικο, κρίσιμο, αγώνα εντός έδρας με τον Ρήγα Φεραίο.

Η Αποψινή απογευματινή προπόνηση, εξελίχθηκε σε φουλ ρυθμούς, μέσα στον αγωνιστικό χώρο του Α'ΔΑΚ Κατερίνης για προσάρμοση αγώνα.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Γ.Καμπερίδη, οπού επιθυμεί να πάρει την δεύτερη του νίκη στο τρίτο παιχνίδι που κάθεται στο πάγκο της ομάδας μας. 
Πάντως πριν έρθει αυτή, ο προπονητής μας, κάνει τα πάντα για να υπάρχει άριστο και οικογενειακό κλίμα στην ομάδα, και μέσα στο γήπεδο, και έξω απο αυτό.
Απόψε για παράδειγμα μετά το τέλος της προπόνησης μάζεψε όλη την ομάδα στο κεντρικό καφέ της πόλης ''City Bar'' ώστε να συσπειρωθεί η οικογένεια και να έχουν ένα χαλαρό απόγευμα πίνοντας το ρόφημα τους... μοναδικός στόχος... η νίκη της Κυριακής, άπαντες.. (όπως για παράδειγμα ο ιδιοκτήτης του καφε, και χορηγός της ομάδας μας, ο κ.Χρήστος Μανώλας ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές καλή επιτυχία, με την νίκη..).

Πιο πρίν στη προπόνηση, παρευρέθηκε και ντοπάρισε με την σειρά της την ομάδα, και η διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, με τους Γιώτη Αθανασιάδη (πρόεδρο) και Νίκο Παπαζιώγα (αντιπρόεδρο) να παρακολουθούν ολόκληρη την προπόνηση και να εύχονται με την σειρά τους, τους ποδοσφαιριστές καλή επιτυχία, ώστε να επανέλθουν οι νίκες, και τα ''έξτρα χαμόγελα''.


Ακολουθεί φωτορεπορτάζ της προπόνησης, καθώς και του καφέ της ομάδας. 



Γιώργος Σιδηρόπουλος-PierikosnewsGr













































































4 σχόλια:

  1. ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΕΩΣ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΟ ΝΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΠΙΕΡΙΚΑΑΑ ΣΑΓΑΠΩ 1961 Μια Ομάδα μια Πόλη Ένα Όνειρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να'τος ο Μανώλας. που είναι εκείνοι τώρα που τον κατηγορούσαν οτι ήρθε στις συνελεύσεις και μας τάιζε παπά; που είναι εκείνοι που λέγαν ότι διαφημίζει τις επειχειρήσεις του;

    Κατερινιώτικη νοοτροπία να λείπει απο τον ΠΙΕΡΙΚΟ μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σωστα τα λες που βοηθάει ο Μανώλας στην Νεα Διοικηση και τιν ομαδα πραβω του οχι μερικα ατομα που δν κανουν κατη στι ομαδα μας που εχουνε χρηματα να δοσουνε κατη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια στον Μανώλα τον Χρήστο, ο οποίος κράτησε την υπόσχεση που έδωσε δημόσια το καλοκαίρι στην ΕΚΑΒΗ ΚΡΆΤΗΣΕ ΤΟΝ ΛΌΓΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΊΠΕ ΌΤΙ ΌΤΑΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΊ Η ΟΜΆΔΑ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΔΊΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ. ΜΡΑΒΟ ΧΡΗΣΤΟ είσαι από τους λίγους που κράτησαν τον λόγο τους ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΣΕ ΘΈΛΕΙ ΔΊΠΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!