ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ         ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ «Αρτομέλι»

Εκ μέρους της διοίκησης του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ, σας ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική χορηγία εδεσμάτων της επιχείρησής σας ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ «Αρτομέλι» με δυο καταστήματα Παρ. Βαρδάκα 4, Ειρήνης, τηςΚαστανιώτου Ιωανν. Αναστασίας, προς την ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2015/2016.
Η προσφορά αυτή έχει διπλό νόημα και αξία, δεδομένης της οικονομικής κρίσης που έχει επηρεάσει την κοινωνία και τον αθλητισμό, αλλά φανερώνει και την αμέριστη αγάπη και ενδιαφέρον για την ομάδα της πόλης μας. Σας ευχαριστούμε.

Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ




ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ         ΠΡΟΣ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ ΣΑΠΛΑΧΙΔΗ Γ.

Εκ μέρους της διοίκησης του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ, σας ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική χορηγία αφισών της επιχείρησής σας ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ  - ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ, Γιώργου Θ. Σαπλαχίδη, Β΄ πάροδος Ειρήνης 2, προς την ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο 2015/2016.
Η προσφορά αυτή έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί γίνεται σε καιρούς οικονομικής δυσκολίας πράγμα που όμως αποδεικνύει ότι η προσφορά και η αλληλεγγύη δεν απωλέστηκαν στην σημερινή κοινωνία.
Η κίνησή σας αυτή ενισχύει ηθικά την αθλητική μας προσπάθεια και αποδεικνύει έμπρακτα την αγάπη σας προς τον σύλλογο. Σας ευχαριστούμε.
Με εκτίμηση
Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

2 σχόλια:

  1. Όταν ξέρουν πως η χορηγία πηγαίνει σε έντιμους ανθρώπους τότε οι επαγγελματίες της περιοχής έχουν τον τρόπο τους να βοηθούν την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Η ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΡαγματικα προσπαθουν με κάθε τροπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!