Ευχές Χριστουγέννων&Πρωτοχρονιάς από τους ποδοσφαιριστές του Πιερικού μας!

Οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού, μέσα απο την ιστοσελίδα μας, σας στέλνουν τις ευχές τους για τις γιορτινές ημέρες που έρχονται... απολαύστε την κάθε ευχή των παικτών μας ξεχωριστά!!








Νίκος Ιορδανίδης (c) Τις καλύτερες ευχές μου για καλά Χριστούγεννα,ευτυχισμένο και δημιουργικό 2016 με υγειά αισιοδοξία και πολύ αγάπη για όλο το κόσμο!!!



Άκης Γεωργίου: Οι ημέρες αυτές δίνουν την ευκαιρία να ευχηθούμε στους συνανθρώπους μας να έχουν χαρούμενες στιγμές με τις οικογένειες τους γεμάτες αγάπη και χαμόγελα.Ωστόσο υπάρχουν και συνάνθρωποι μας που αυτές τις γιορτές θα τις περάσουν μόνοι ή σε νοσοκομεία ή χωρίς ρεύμα και χρήματα για το γιορτινό τραπέζι ή ακόμη και χωρίς σπίτι και ζεστασιά.Η μεγαλύτερη μου ευχή είναι αυτοί οι άνθρωποι να γεμίσουν υπομονή, δύναμη, αισιοδοξία,πίστη και οι δυσκολίες που περνάνε να μετατραπούν σε αυτό που θα τους κάνει και πάλι να χαμογελάσουν και να ζήσουν φυσιολογικά. Καλά Χριστούγεννα και ο χρόνος που φεύγει να αφήσει πίσω του τα δυσάρεστα. Το νέο έτος να είναι όσο το δυνατόν καλύτερο σε όλους τους τομείς..Γεμάτο ανθρωπιά, συνεργασία,αλληλεγγύη,υπομονή,επιμονή και επίτευξη των στόχων που έχει θέσει ο καθένας απο εμάς. 


Θοδωρής Παπουτσογιαννόπουλος: Εύχομαι σε όλο το κόσμο υγειά και επιτυχία, να περάσουν όμορφα τις γιορτινές μέρες με την οικογένεια τους. Ένα ζεστό σπίτι και κάλο φαγητό για ανθρώπους που το έχουν περισσότερο ανάγκη στις μέρες μας


Χρήστος Καράμπελας: Εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία,ο καινούργιος χρόνος να μας βρει δυνατούς και με πολλές επιτυχίες για την ομάδα μας!



Σταύρος Πολυχρονιάδης: Ο παλιός ο χρόνος θα φύγει ένας καινούργιος θα μπει ! Εύχομαι το 2016 να φέρει υγεία , ανθρωπιά , δύναμη και υπομονή στον κόσμο για τις κακές εποχές που ζούμε ! Με την έλευση των χριστουγεννιάτικων  εορτών ας κάνουμε τον ατομικό και ομαδικό απολογισμό και με την είσοδο της καινούργιας χρονιάς να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό για τον Πιερικό και τον φίλαθλο κόσμο του! Χρόνια πολλά σε όλους! καλά Χριστούγεννα !




Βασίλης Τσεβάς: Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα για αυτά που μου προσφέρει και να ευχηθώ ΓΙΑ ΤΟ 2016 ΠΆΝΩ ΑΠΌ ΌΛΑ ΥΓΕΊΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΌΣΦΑΙΡΟ ΧΡΌΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΌΝΙΑ ΣΕ ΌΛΟΥΣ!







Γιώργος Κίτσιος: ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ 2016 ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΕΜΑΤΟ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ, ΦΥΣΙΚΑ, ΜΕ ΠΟΛΥ... ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!







Δημήτρης Κωσταντίνου: Εύχομαι σε όλο τον κόσμο αλλά και στην οικογένεια του Πιερικού καλές γιορτές με υγεία και χαρά πάνω απ' όλα! Εύχομαι η καινούργια χρονιά να βρεί τον Πιερικό στον δρόμο που χάραξε η διοίκηση αλλά και στον δρόμο που του αρμόζει..καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο!



Νίκος Τροίρης: Χρόνια πολλα με υγεία και αγάπη σε 
όλο το κόσμο!!!



Βαγγέλης Δαδάκος: Εύχομαι σε όλους καλές γιορτές να έχουμε, με υγεία και να είναι με ανθρώπους που αγαπάνε. Ακόμα, εύχομαι απο το νέο έτος, έναν καλύτερο Πιερικό!





Αποστόλης Τσιώλης: Χρόνια πολλά σε όλον τον κόσμο με υγεία πάνω απο όλα και αγάπη!





Το PierikosNews ευχαριστεί τους ποδοσφαιριστές που μας στείλανε τις ευχές τους προς όλο το κόσμο, και εύχεται σε όλους τους, καλές γιορτές, ευτυχισμένο το νέο έτος, και καλή ξεκούραση.

2 σχόλια:

  1. Καλά Χριστούγεννα σε όλους και στην ομάδα μας να έχει πάντα επιτυχιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια Πολλά σε όλους και στην Πιερικαρα μας να μας φέρνει πάντα νικες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!