Ροτέισον στο ''πλάνο Ζαλίκα'' ο Καμπερίδης!

Ο Γιώργος Καμπερίδης συμπληρώνει σχεδόν την πρώτη του εβδομάδα ως τεχνικός των Μελανόλευκων, και ήδη έχει ''πειράξει'' το μέχρι πρότινος σχήμα της ομάδος, κάτι που φαίνεται όμως να του βγαίνει...

Στο τελευταίο παιχνίδι του Νίκου Ζαλίκα, αυτό με τον Αιγινιακό... Ο αμυντικός Βαγγέλης Ανδρέου δέχεται κόκκινη κάρτα στην εξέλιξη του αγώνα. Όπως ήταν φυσικό λόγω τιμωρίας δεν αγωνίστηκε στην εντός έδρας νίκη και ''πρώτη'' με Καμπερίδη...με τη Φαρκαδόνα την προηγούμενη Τετάρτη.

Στην θέση του, ο Γιώργος Καμπερίδης επέλεξε να αγωνιστεί ο νεαρός υψηλόσωμος αμυντικός Θωμάς Γιαλαμίδης. Ο οποίος τα πήγε αρκετά καλά σε εκείνον τον αγώνα.

Προχθές, Κυριακή στην Αγιά Λάρισας, οπού ο Πιερικός πήρε την εκτός έδρας ισοπαλία, (εάν και μπορούσε και την νίκη κυρίως στο 90ο λεπτό του αγώνα), Ο τεχνικός του Πιερικού, επέλεξε ξανά το ίδιο ποδοσφαιριστή στη θέση του Ανδρέου, πραγματοποιώντας μια αλλαγή στο σχήμα της ομάδος.
Ο Θωμάς Γιαλαμίδης.... δικαίωσε λοιπόν Καμπερίδη, κάνοντας έναν εξαιρετικό αγώνα, καθώς έδειχνε όρεξη, και διάθεση για διάκριση ο νεαρός... Ενώ είχε και κάποια προσωπικά ανεβάσματα μέχρι και την μεσαία γραμμή για να βοηθήσει την οργάνωση της επίθεσης του Πιερικού!

Επίσης επιλέχθηκε ως βασικός (λόγω μικροτραυματισμού του Πέεφ) ο Σίμος Παπαδόπουλος, ένας ποδοσφαιριστής που δεν έπαιρνε τις ευκαιρίες που θα μπορούσε να πάρει απο τον προηγούμενο προπονητή, Νίκο Ζαλίκα.

Σίγουρα η δουλειά 'Καμπερίδη' δεν θα φανεί απο αυτούς τους δύο αγώνες, εάν και περάσαν θετικά για το ξεκίνημα του, με 1 νίκη και 1 ισοπαλία. Αλλα με δουλειά που εφαρμόζει καθημερινά, ώστε να μπορέσουμε να βγάλουμε το 100% της συγκεκριμένης ''αλλαγής'' μέχρι και την διακοπή του πρωταθλήματος. 

Επίσης σημαντικό ρόλο θα παίξει και η οργάνωση του στα μεταγραφικά θέματα που πλησιάζουν.
Είμαστε ένα μήνα μακριά απο την έναρξη της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, και συνολικά απομένουν τρία παιχνίδια μέχρι τότε. 
Μένει να δούμε πως θα κινηθεί εκεί ο έμπειρος της κατηγορίας τεχνικός Γιώργος Καμπερίδης, με τις κινήσεις του (μεταγραφές-αποδεσμεύσεις) σε συνεργασία με την διοίκηση. 
Ο Πιερικός πάντως σύμφωνα με αυτά που βλέπουμε και έχουμε δει μέχρι στιγμής, χρειάζεται περίπου τέσσερις προσθήκες. Έναν κεντρικό μέσο (8αρι-δημιουργό), έναν περιφερειακό, έναν μεσοεπιθετικό, και ένα ''καθαρόαιμο'' σέντερ φορ!

Επόμενος αγώνας για τον Πιερικό του Γιώργου Καμπερίδη, αυτός με τον Ρήγα Φεραίο εντός έδρας την ερχόμενη Κυριακή, ένας ενδιαφέρον αγώνας απο άποψη βαθμολογίας και αγωνιστικότητας. Οι προπονήσεις για τον συγκεκριμένο αγώνα ξεκίνησαν απο σήμερα, επιστρέφουν Τροίρης και Πέεφ.




Γιώργος Σιδηρόπουλος

4 σχόλια:

  1. Ακριβώς αυτό . πολύ σωστή η τοποθέτηση για τις μεταφραφές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΤΟΝ ΚΟΟΥΤΣ, ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΗ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΡΟΤΕΙΣΙΟΝ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΒΑΘΜΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΝΑ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ, ΕΝΑ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΧΑΦ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από ότι βλέπω ξεκίνησαν επαφές για μεταγραφική ενίσχυση, μακάρι να έρθουν παίκτες που θα μας βοηθήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άκουσα για κάποιον από το περισινό ρόστερ που ενδιαφέρεται να έρθει. Πως άλλαξαν οι καιροί. Τώρα που η ομάδα είναι συνεπής μοναχοί τους αυτοπροτείνονται. Πάντως πρόκειται για καλό παίκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!