ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ: Οι επαφές του Πιερικού

Απο χθες η ομάδα του Πιερικού με τους Γιώργο Καμπερίδη, Βασίλη Δαδάκο και Γιάννη Αδαμόπουλο να μπαίνουν σε ''μεταγραφικό πυρετό'' ώστε να καλυφθούν οι θέσεις που χρειάζεται περισσότερο ενίσχυση η ομάδα μας.


 Αρχικά για τη θέση του σέντερ φορ (οπού μετά την απόφαση να απομακρυνθεί ο Τσεβάς έμεινε ένα παραπάνω κενο) υπάρχουν ήδη προχωρημένες επαφές με τον Κρεββατά της Νίκης Βόλου, ενώ ως δεύτερη λύση είναι αυτή του 26χρονου επιθετικού Γιόρνταν Ετόφ, τέλος απασχολεί και ο νεαρός Χιονίδης απο τον Ηρακλή Αμπελοκήπων. 
Για την θέση του εξτρεμ, υπάρχουν δύο περιπτώσεις παλιών γνώριμων της ομάδας μας... Αυτή του Αλέξανδρου Κατσιαμήτα (πρέπει να λυθεί το θέμα με το συμβόλαιο του στον Αχιλλέα) και του Δημήτρη Πολίτη (Γνώριμος απο το πέρασμα του πρόπερσι στη Β'Εθνική, το πρώτο μισό της σεζόν αγωνιζόταν στον Λαγκαδά).   
Ενώ τέλος για τη θέση του χαφ (8αριου) απασχολεί έντονα η περίπτωση του νεαρού ομογενή ΕλληνοΣουηδού Αλέξανδρου Φιορέτου (Αγωνιζόταν στην Χέλσινμποργκ).
Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι έχει συμφωνήσει και ενσωματώθηκε ήδη ο δεξιός μπακ (Σωτήρης Τάχος),
ενώ από την ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη αποδεσμεύτηκαν οι Βασίλης Τσεβάς, Τάσος Ανδρεάδης και Δημήτρης Παπαδόπουλος.

4 σχόλια:

  1. παρτε Χιονίδη μπορεί να ανταπεξελθει εχει τα προσόντα το παιδί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ασ μασ εξιγισι καπιοσ τει θαιλι να πι ο πιοιτοις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προεδρε κλυστε τον Χιονιδη με κλυστα τα ματια γτ ειναι πεκτουρα μιν μας το παρει καμια αλει ομαδα τετιο φορ θελουμε στιν ομαδα μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!