ΕΠΕΙΓΟΝ!! Όλη η ποδοσφαιρική Πιερία στο πλευρό του Χρήστου!!

Του Μπάμπη Πεΐδη
Καμιά φορά η μοίρα παίζει στον άνθρωπο περίεργα παιχνίδια. Παιχνίδια που απο τη μια στιγμή στην άλλη αλλάζουν τα πάντα και μπορούν να κάνουν τις μεγαλύτερες ανατροπές στην καθημερινότητα μας. Παιχνίδια, που καθορίζουν ολόκληρες ζωές. 


Ένα τέτοιο παιχνίδι παίζει η μοίρα στον Χρήστο. Τον Χρήστο που θα μπορούσε να είμαι εγώ, εσύ, εσείς...
Ένα νέο παλικάρι που πήγε στο νοσοκομείο γιατί του ανέβηκε ο πυρετός και δεν έπεφτε και απο το πουθενά διαγνώσθηκε με "καλπάζουσα λευχαιμία".

Κάτι τέτοιες στιγμές ο χρόνος σταματά. Τα λόγια χάνουν το νόημα τους και το μόνο που μένει η κινητοποίηση όλων μας. Ένας δικός μας άνθρωπος έχει ανάγκη την στήριξη και τη βοήθεια μας. Ίσως οι δικές μας κινήσεις να κρίνουν το υπόλοιπο της δικής του ζωής.


Άς κάνουμε το σωστό. Ας κάνουμε το αυτονόητο. Αυτό που θα περιμέναμε ευλαβικά να κάνουν και οι άλλοι για εμάς. Ειδικά εμείς που είμαστε άνθρωποι του αθλητισμού γενικότερα στην όμορφη περιοχή μας, που έχουμε δώσει εξετάσεις πολλές φορές σε ανάλογες περιπτώσεις και περάσαμε με άριστα σε όλες, ας δείξουμε ότι σε καμία περίπτωση ο Χρήστος, ο δικός μας Χρήστος δεν είναι μόνος. Είμαστε όλοι μαζί του και θα παραμείνουμε δίπλα του μέχρι να τον ξαναδούμε με τη φανέλα του Γ. Ολύμπιου στα γήπεδα και με τη μπάλα στη πόδια!!

Έκκληση για βοήθεια!!
Οι αιμοδότες θα πρέπει να είναι ηλικίας 18-55 ετών και να αναφερθεί το όνομα Φιλοκώστας Χρήστος στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, 27 χρόνων που πάσχει από οξεία λευχαιμία
και υποστηρίζεται μηχανικά.
Μπορείτε να απευθύνεστε σε οποιοδήποτε κέντρο αιμοδοσίας της Ελλάδας.

Παρακαλούμε να δράσετε άμεσα.

1 σχόλιο:

  1. Μακάρι το παιδί να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας. Οποίος μπορεί ας βοηθήσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!