Προσφυγή στο διαιτητικό ο Πιερικός για το -6!!

Προσφυγή στο διαιτητικό δικαστήριο (όπως αναμενόταν) πραγματοποίησε η διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ σε συνεργασία με ΟΦΗ και Νίκη Βόλου!

Στις 16 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η υπόθεση στο Διαιτητικό Δικαστήριο!

Στις 16 Δεκεμβρίου θα συζητηθεί στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, η προσφυγή που έχει καταθέσει ο Πιερικός, ο Όφη και η Νίκη Βόλου για την υπόθεση της αφαίρεσης των 6 βαθμών, όπως μας ενημέρωσε η Ομοσπονδία.

Υπάρχουν αισιόδοξα μηνύματα θετικής έκβασης της υπόθεσης και απο τους νομικούς των ομάδων, καθώς και απο τους ίδιους τους διοικούντες που ενημερώνονται καθημερινά για το φλέγον θέμα.

Φέρνει όπλα ο ΟΦΗ μαζί του!
Η νομική υπηρεσία του ΟΦΗ (που τυγχάνει να συνεργάζεται και με τον Πιερικό), στην προσπάθεια του για δικαίωση, πλαισιώνει και ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και καθηγητής συνταγματικού δικαίου στο πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης Κωσταντίνος Χρυσόγονος. Μάλιστα ο κ. Χρυσόγονος έχει κάνει γνωμοδότηση για το δίκαιο των ομάδων στην υπόθεση αυτή και θα παραστεί και προσωπικά στην εκδίκαση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!