Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πιερικού-Φεύγει Άρτα αύριο! (ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Ολοκληρώθηκε απόψε το πρόγραμμα των σκληρών προπονήσεων εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με το Καραισκάκη, με τα στοιχεία του αγώνα να δείχνουν ντέρμπι! Φούλ ρυθμούς και αισιοδοξία απο Καμπερίδη, φεύγει αύριο χωρίς Τσεβά-Ανδρέου.

Υπο το βλέμμα περίπου 10 φιλάθλων της ομάδας μας, και αρκετούς διοικούντες (Αθανασιάδης, Παπαζιώγας, Κελαηδίτης, Καλτσίδης) ολοκλήρωσε με φούλ ρυθμούς μέσα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου μας, την προετοιμασία του ο Πιερικος του Γ.Καμπερίδη εν όψει ΑΕ Καραισκάκη. 
Ο προπονητής της ομάδας μας, καθ ολη την διάρκεια της εβδομάδας εστίασε σε τακτική, κυκλοφορία, στημένες φάσεις και τελειώματα, με την ομάδα να ανταποκρίνεται άψογα και με ανεβασμένη διάθεση και ηθικό. 
Δεν θα έχει στην διάθεση του ο κόουτς τους Ανδρέου και Τσεβά, ο πρώτος τιμωρημένος, ενώ ο δεύτερος έχει σπάσει το χέρι του και θα επιστρέψει στην ενεργό δράση ίσως στο τελευταίο αγώνα πριν την διακοπή του πρωταθλήματος.
Η αποστολή θα ανακοινωθεί αύριο το πρωί στο χαλάρωμα που θα γίνει στα βοηθητικά του γηπέδου, θα πάρει 19 ποδοσφαιριστές, και στη συνέχεια θα αποχωρήσουν με το πούλμαν της ομάδος για την Άρτα, οπού θα διαμείνουν σε τοπικό ξενοδοχείο. Εκεί θα υπάρξει και συγκεκριμένο πρόγραμμα για την ομάδα.


Σας ενημερώνουμε απο τώρα, ότι το PierikosNews όπως σε όλα τα εκτός, θα βρεθεί και στην Άρτα και θα σας μεταδώσει την εικόνα του αγώνα και διαδικτυακά αλλα και ραδιοφωνικά απο την συχνότητα του ράδιο ενημέρωση 92.2 με τον Δημήτρη Πάππα και την εκπομπή 'Katerinisport on air'. 


Αμέσως μετά την προπόνηση, για χαλάρωμα στου...Μανώλα!

Όπως κάθε Παρασκευή μετά το τέλος των προπονήσεων, έτσι και σήμερα ο Γιώργος Καμπερίδης επιφύλαξε άλλη μια έκπληξη στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό τιμ της ομάδος, καθώς βρεθήκαν όλοι μαζί στο cafe City Bar..παρευρέθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ, μέλη της διοίκησης καθώς και ο κ.Χρήστος Μανώλας(ιδιοκτήτης), οπού είναι αρωγός και υποστηρικτής της προσπάθειας του Πιερικού.




Ακολουθεί ολοκληρωμένο το Φωτορεπορτάζ του ΠNEWS.
















4 σχόλια:

  1. Ευχάριστο κλίμα, σκληρή προπόνηση ότι το καλύτερο για μια καλή εμφάνιση. Με τις ευχές όλων των φιλάθλων να γυρίσετε με θετικό αποτέλεσμα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχάριστο κλίμα η ομαδα μας για θετικο αποτελεσμα στο καραισκακη Όπως κάθε Παρασκευή μετά το τέλος των προπονήσεων, έτσι και σήμερα ο Γιώργος Καμπερίδης επιφύλαξε άλλη μια έκπληξη στους ποδοσφαιριστές και στο τεχνικό τιμ της ομάδος, καθώς βρεθήκαν όλοι μαζί στο cafe City Bar..παρευρέθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ, μέλη της διοίκησης καθώς και ο κ.Χρήστος Μανώλας(ιδιοκτήτης), οπού είναι αρωγός και υποστηρικτής της προσπάθειας του Πιερικού.πραβω στο μανωλα ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΣΑΓΑΠΩΩΩ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μανωλας με τις κινήσεις που κάνει έχει αναστρέψει το αρνητικό κλίμα που είχε δημιουργηθεί το καλοκαίρι. Πάντως ο άνθρωπος είναι Πιερικος και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Δεδομένης της οικονομικής επιφάνειας που διαθέτει είναι ένα ισχυρό χαρτί για την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε είναι δυνατόν να ασχολούμαστε με τα χωριά την τύχη μου είναι δυνατόν? Εννοείται πως πρέπει να πάρουν ΔΙΠΛΌ στο χωριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!