Πέρασε στα ημιτελικά ο Πιερικός!

Πέρασε και απο το Κάτω Κεραμίδι ο Πιερικός, οπού οι ''ρεζέρβες'' του Γ.Καμπερίδη, έδειξαν να ανταποκρίνονται θετικά με τη παρουσία τους, με σκορ νίκης 1-3.

Τα γκολ σημείωσαν οι Μάριος Παπαδόπουλος με σουτ στο 8', ο Βαγγέλης Δαδάκος στο 35' και το τελικό  1-3 διαμόρφωσε με εντυπωσιακό τρόπο στέλνοντας τη μπάλα βολίδα στα δίχτυα έξω απο την μεγάλη περιοχή ο Μ.Παπαδόπουλος.

Πλέον για το κύπελλο της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ, οπού ο Πιερικός είναι φαβορί για την κατάκτηση του, βρίσκεται στην ημιτελική φάση, οπού θα γίνει η κλήρωση και θα αγωνιστεί με μια εκ των Κολινδρού, Πύδνας, Αιγινιακού (υπενθυμίζουμε η ημιτελική φάση είναι εντός-εκτός έδρας).

2 σχόλια:

  1. Από την ηλιόλουστη Αθήνα, καλά Χριστούγεννα σε όλους τους συμπατριώτες μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε για τις ευχές από Αθήνα και Πειραιά κι εμείς από Κατερίνη σας αγαπούμε που ακολουθείτε όποτε μπορείτε την ομάδα. Σας ευχαριστούμε να είστε πάντα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!