Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ!

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΕΠΑΙΞΕ ΟΠΩΣ ΑΡΜΟΖΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ
Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ – ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-2

Μοιράστηκαν βαθμούς αλλά τις εντυπώσεις κέρδισε η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στην Άρτα, η οποία απέδειξε πως ήταν η καλύτερη ομάδα που πέρασε τα τελευταία χρόνια από την έδρα της Α.Ε. Καραϊσκάκη όπως ανέφεραν διοίκηση και ο προπονητής των γηπεδούχων. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ του Γιώργου Καμπερίδη που έχει μέχρι στιγμής "λυτρώςει την ομάδα με 2 νίκες και 2 ισοπαλίες, παρουσιάστηκε καλά διαβασμένος για το παιχνίδι της πρωτοπόρου του β΄ ομίλου και απέδωσε ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου πραγματοποιώντας ευκαιρίες που θα μπορούσαν να του έδιναν την νίκη και να φύγει με το τρίποντο από την Άρτα, χάνοντας πέναλτι στο 46΄ σε ανατροπή του Γεωργίου κι έχοντας και ένα δοκάρι μετά το 1-2(!)
Οι φίλαθλοι της Ηπείρου αλλα και του Πιερικού (βρέθηκαν 15 φίλαθλοι της ομάδας μας στην Άρτα), απόλαυσαν έναν ΠΙΕΡΙΚΟ από παλιά και δίκαια τόνισαν πως ήταν από τους καλύτερους αντιπάλους. Η διακύμανση του σκορ: 1-0 Χούσος στο 19΄, 1-1 Κωνσταντίνου στο 23΄, 1-2 Πέεφ στο 50΄, 2-2 Ευαγγέλου στο 71΄. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί τη διοίκηση της Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο κ. Δράκο για την ευγενική φιλοξενία προς τη διοίκηση και τα μέλη της αποστολής του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.
Ο αγώνας μεταδόθηκε ζωντανά μέσω της συνεργασίας του PierikosNews με το Ράδιο Ενημέωση 92.2 και την εκπομπή Katerinisport on air του Δημήτρη Πάππα.
Στη μετάδοση του αγώνα ο Γιώργος Σιδηρόπουλος. Το PierikosNews επίσης ευχαριστεί την διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, τον πρόεδρο της Γιώτη Αθανασιάδη, καθώς και τον Δημήτρη Μυρωτή(μέλος ΔΣ).

Η ενδεκάδα για τον ΠΙΕΡΙΚΟ: ΦιρινίδηςΠαπουτσογιαννόπουλοςΚουρούπης, Ιορδανίδης, Γιαλαμίδης, Κωνσταντίνου,  Γεωργίου( 82΄Κώτσιας), Τσιώλης( 89΄Παπαδόπουλος Σίμος), Καράμπελας,  Παπαδόπουλος Μάριος ( 76΄ Τροϊρης), Πέεφ.
                                                                        Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ




9 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο σε όλους . Άγκαλιαστε την ομάδα , γεμίστε το γήπεδο , στηρίξτε την προσπάθεια. Η αντεπίθεση ξεκίνησε. Only PIERIKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΠΗΡΕ ΜΕΓΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΗΜΕΡΑ 2-2 ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ 2ΠΛΟ ΚΑΛΗΤΕΡΑΑΑ ΓΑΜΩ ΤΙΝ ΚΟΛΟΜΠΑΛΑ ΝΑ ΜΙΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΠΛΕΚΤΟ ...Η ΠΙΕΡΙΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑ ΟΜΑΔΑΡΑΑΑΑ ΛΑΤΡΕΙΑ ΜΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. την τεταρτη φιλοι ολοι στο γηπεδο τωρα που πηραμε φορα τιποτα δεν μας σταματα ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΤΡΑΒΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν βάζεις αυτογκόλ, έχεις χαμένο πέναλτι, έχεις δοκάρι, τότε αν και παίζεις με τον πρωτοπόρο και μάλιστα εκτός έδρας δεν είσαι ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΡΕ

      Διαγραφή
    2. Φιλέ αντί να κερδίσουμε με 1-3 έρχεται το 2-2 αναπαντεχα, όταν ο πρόεδρος της αντίπαλης ομάδας λέει πως ήμασταν ή καλύτερη ομάδα που πέρασε από κει, τι λες δεν αδικουμαστε από το τελικό σκορ;

      Διαγραφή
    3. Αφήστε τους Προέδρους του Καραΐσκάκη Κολοκοτρώνη Οδυσεα Ανδρούτσου και λοιπών ηρώων της ελληνικής επαναστάσεως(Τιμή στους Ήρωες).
      Αδέρφια για όσους δεν το κατάλαβαν Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ και τώρα θέλει την στήριξη μας συσπείρωση μας και την μαζική μας ολιγόθερμη συμπαράσταση μας.

      Διαγραφή
  6. Μη λαμβάνετε υπόψη τον πρόεδρό τους
    Μπορεί να είπε την αλήθεια, αλλά για να καλυφθεί ο ίδιος, από φόβο μη του την πέσουν οι δικοί του εκεί. Έκανε πολλές μ@λ@κίες, αφού αναστάτωσε την ομάδα με τις αλλαγές των προπονητών.
    Είναι γνωστό ότι ο Σάκης έφυγε από εκεί, γιατί δεν ανέχθηκε παρέμβαση για την ενδεκάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!