Κύπελλο, και σύσκεψη για ενίσχυση!


  • Σε σεμινάριο προπονητικής βρισκόταν εχθές ο προπονητής της ομάδας μας, Γιώργος Καμπερίδης.Την προπόνηση πραγματοποίησε ο βοηθός του και γυμναστής Γιάννης Χατζημπουργάνης. Σήμερα επέστρεψε και έκανε κανονικά προπόνηση, η 2η ομάδα που θα αγωνιστεί αύριο στο Παλαιό Κεραμίδι έκανε την προπόνηση της σε φούλ ρυθμούς αγώνα, ενώ η βασική ομάδα οπού αγωνιζόταν όλον αυτόν τον καιρό στο πρωτάθλημα, έκανε χαλάρωμα.

  • Συνάντηση με τη διοίκηση του Πιερικού για τις αλλαγές στο ρόστερ θα έχει αυτές της μέρες ο προπονητής Γιώργος Καμπερίδης, για να τεθούν επί τάπητος οι πρώτοι μεταγραφικοί στόχοι. Οι Κατερινιώτες θα αποκτήσουν τέσσερις-πέντε παίκτες πρώτης γραμμής, ενώ δεδομένα θα υπάρξουν και αποδεσμεύσεις. 

  • Αύριο ο Πιερικός θα αγωνιστεί με τις ''ρεζέρβες'' του, στον αγώνα κυπέλλου κόντρα στο Παλαιό Κεραμίδι, στις 14:15 στο γήπεδο του χωριού της Κατερίνης.

  • Επίσης για την άλλη εβδομάδα θα υπάρξουν και δύο φιλικά, εκ των οποίων το ένα θα είναι δυνατό.














2 σχόλια:

  1. η 2η ομάδα που θα αγωνιστείαυριο κανονσιστε να περασουμε αυριο ανετα απο Πρόοδος Π.Κεραμιδίου Χρόνια Πολλά καλές γιορτές και καλή Χρονιά με υγεια και αγάπη πάνω απο όλα.στιν ομαδα μας που αγαπαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι παίκτες που θα έρθουν θα πρέπει να είναι έτοιμοι για ενδεκάδα, από ταλέντα χορτασαμε, μιας και ενώ πολλούς από αυτούς τους ανάπτυξαμε αγωνιστικα, την έκαναν με ελαφρά πηδήματα όταν θα έπρεπε να προσφέρουν στην ομάδα που τους ανεδειξε, χωρίς να κερδίσει κάτι από αυτούς ο Πιερικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!