Επέστρεψε ο Τάχος-Κοντα σε καλό φορ-Τρεις αποχωρήσεις!

Ξεκίνησε σήμερα τη "μίνι" προετοιμασία του ο Πιερικός η οποία θα διαρκέσει όλη την εβδομάδα με καθημερινές διπλές προπονήσεις μέχρι την Παρασκευή, ημέρα Πρωτοχρονιάς, οπότε και θα δοθεί στους παίκτες το μοναδικό ρεπό της εβδομάδας.

Ο Γιώργος Καμπερίδης έκανε τη σημερινή πρωινή προπόνηση και το απόγευμα θα δουλέψει τακτική με τους παίκτες του σε ένα καθημερινό πρόγραμμα που θα πάει έτσι.

Δηλαδή με ασκήσεις φυσικής κατάστασης τα πρωινά και φιλικά-τακτική τα απογεύματα.

Ήδη ξεκίνησαν οι αποχωρήσεις στην ομάδα της Πιερίας με τους Δημήτρη Παπαδόπουλο, Τσεβά και Ανδρεάδη να αποτελούν παρελθόν ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλοι οι οποίοι θα κριθούν εκτενέστερα στα φιλικά της εβδομάδας που διανύουμε.


ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Ο ΤΑΧΟΣ


Στον αντίποδα έχει κλείσει και ενσωματώθηκε απο σήμερα ο γνωστός μας,Σωτήρης Τάχος.
Ο οποίος δήλωσε στο "PierikosNews": "Ειμαι τόσο χαρούμενος που ξανα γύρισα στην ομάδα που με ανέδειξ. Θελω να πετύχουμε τους στόχους της ομάδα. Οι στόχοι ξέρουμε όλοι ποιοι ειναι ο Πιερικος πρέπει να αγωνίζεται στη Α,Β εθνική. Χρονια πολλα με υγεια αγαπη και ευτυχια."" 

Επίσης Σύντομα θα ανακοινωθεί φορ που έχει επαφές και θα είναι μια απο τις 3 περιπτώσεις επιθετικού που εξετάζονται, ενώ πολύ κοντά είναι και ποδοσφαιριστής που πέρασε στο πρόσφατο παρελθόν απο τον Πιερικό αλλά δεν είναι ελεύθερος και γι αυτό δεν ανακοινώνεται ακόμη.

Ο Άκης Γεωργίου έκανε προληπτικά μαγνητική για να διαπιστωθεί άν υπάρχει πρόβλημα σε ενοχλήσεις απο παλαιότερο τραυματισμό του αλλά δεν υπάρχει κάτι ανησυχητικό οπότε θα μπεί κι αυτός κανονικά στις προπονήσεις ξεκινώντας ατομικό πρόγραμμα.

1 σχόλιο:

  1. Κλιστες επυτελους Σεντερ φορ η ομαδα εκει ποναει και μιν περνουμε ταλεντα απο πιερια που ειχαμε ξανα παλει προεδρε σορη αλα τωρα πρεπει να ματοσει γιατη ομαδα γιανα γινει ποιος δυνατος να μιν εχουμε τιποτα προβληματα μιν ερθη τιποτα ο τυρναβος και μας παρει αποτολεσμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!