ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ Κ17 ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ Κ17 ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ
Η ΟΜΑΔΑ Κ17 ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η ομάδα Κ17 του ΠΙΕΡΙΚΟΥ δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2015 κάτω από πίεση χρόνου.  Εντελώς αθόρυβα δίνοντας τη σκυτάλη σε έναν έμπειρο προπονητή τον Ζαχαρία Γκούτζα και με την δέουσα προσοχή χτίστηκε η ομάδα Κ17 του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.
Η ομάδα συμμετέχει φέτος σ΄ ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα αυτό της ΕΠΣ Μακεδονίας, όπου υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον στην κατηγορία. Το τεχνικό επιτελείο προσπαθεί να βγάλει και να ετοιμάσει μελλοντικούς ποδοσφαιριστές που θα ανδρώσουν στη συνέχεια τη μεγάλη ομάδα. Η δουλειά που επιτελείται από τον προπονητή της Κ17 Ζαχαρία Γκούτζα είναι μεθοδική καισυστηματική έχει υπομονή και δουλεύει φιλότιμα, ήσυχα και προχωράει μπροστά ξέροντας καλά που βαδίζει.  Υπάρχει μεγάλη όρεξη από όλες τις πλευρές ώστε να ΄ρθουν τα ποθητά αποτελέσματα και οι επιτυχίες που δεν λείπουν. Θέλει υπομονή, επιμονή και χρόνο για να καρποφορήσει η προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι με τον νέο μας προπονητή. Η ομάδα αποτελείται από παιδιά της Κατερίνης και της ευρύτερης περιοχής γεννημένα το 1999 και το 2000. Στόχος είναι να ετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα και στη συνέχεια θα είναι χαρά μας να τα βλέπουμε να μεταπηδούν στην πρώτη ομάδα.

Όλοι προσπάθησαν φέτος η διοίκηση, ο προπονητής, oυπεύθυνος Ακαδημιών, ο έφορος του τμήματος και οι ποδοσφαιριστές ώστε να βρισκόμαστε σε καλύτερο επίπεδο. Οι ποδοσφαιριστές μας είναι καλά παιδιά και καλοί αθλητές, προσπαθούν πολύ, έχουν όρεξη, διάθεση και μεράκι για ποδόσφαιρο. Τα παιδιά αυτά με συστηματική δουλειά έχουν μια αξιόλογη πορείαπαίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη, φθάνοντας σήμερα να διεκδικούν μια θέση στην πρώτη τριάδα στο βαθμολογικό πίνακα. Βαδίζουν από επιτυχία σε επιτυχία. Έχουν διδαχθεί σε νεαρή ηλικία όλα τα μυστικά του ποδοσφαίρου και έχουν αποκτήσει εμπειρίες στην πράξη με τους αγώνες.
Όταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου για τον καθένα χωριστά θα κάνουν το μεγάλο βήμα. Προετοιμάζονται όλη σχεδόν την εβδομάδα διατηρώντας την φυσική τουςκατάσταση στο επιθυμητό επίπεδο και βελτιώνοντας συνέχεια, ενώ παράλληλα εμπλουτίζεται η τεχνική τους κατάρτιση, αποκτώντας δυνατές αγωνιστικές εμπειρίες.
Ως ΠΙΕΡΙΚΟΣ είμαστε τυχεροί που συνεργαζόμαστε με τον προπονητή Ζαχαρία Γκούτζα καλό γνώστη της δουλειάς του, ο οποίος αγαπάει το ποδόσφαιρο, ζει αυτό που κάνει με ευχαρίστηση, τιμώντας τους ανθρώπους που του εμπιστεύτηκαν τις τύχες αυτών των παιδιών με όρεξη, υπευθυνότητα και συνέπεια στη δουλειά που του έχουν αναθέσει.
Τα καλύτερα για όλους, ιδιαίτερα υπομονή στους γονείς των ποδοσφαιριστών, γνωρίζοντας πως οι θυσίες που κάνουν θα έχουν ανταπόκριση. 
H σύνθεση της Κ17 για την αγωνιστική περίοδο 2015/2016, από αριστερά όρθιοι:
Μάρκου Ηλίας, Παπαθανασίου Ευστάθιος, ΠάσχοςΝικόλαος, Χιονίδης Σάββας, Τόσκας Αλέξανδρος, Ισλάμι Μπερνάντ, Ηλιάδης Παύλος, Γαλανόπουλος Γεώργιος, προπονητής Γκούτζας Ζαχαρίας. Καθιστοί από αριστερά: Καλεντερίδης Νικόλαος, Αγγελής Βασίλειος, Τριανταφύλλου Βασίλειος, ΜπουσμαλήςΓεώργιος, Πάγια Ντιόν, Παπαδόπουλος Πέτρος, στην ομάδα ανήκει και ο Κωστίδης Χρήστος που απουσιάζει. Υπεύθυνος Ακαδημιών Παπαδόπουλος Λάζαρος, Έφορος Τμήματος Πάσχος Σωτήριος.


                                                                                      Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

3 σχόλια:

  1. Άξιος ο προπονητής έχει δουλέψει καλά και έχει ένα σύνολο καλών ποδοσφαιριστών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. HTAN GIA POLLA XRONIA STHN OMADA TOY PAMMHLIAKOY KYKLADES ME KALI POREIA KAI EDO DOYLEYEI POLY KALA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΠΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΘΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!