ΓΙΑ' ΣΕΝΑ ΑΚΗ!

Στο πρώτο της ματς για το 2016, η ομάδα του Καμπερίδη επικράτησε με 1-0 του Τυρνάβου εντός έδρας, αυτή η νίκη αφιερώθηκε αποκλειστικά στον άτυχο της σεζόν, Άκη Γεωργίου΄.

Όπως θα ήθελε έκανε… ποδαρικό στο 2016 ο Πιερικός, καθώς στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κέρδισε την Κυριακή (10/1) στην έδρα του τον Τύρναβο με 1-0.
Η ομάδα της Κατερίνης ήταν περισσότερο απειλητική και τελικά κατάφερε να προηγηθεί στο 46ο λεπτό, όταν ο Κουρούπης εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Παπαγιάννης απέκρουσε ασταθώς και ο Πέεφ πήρε το… ριμπάουντ για να ανοίξει το σκορ και να το πανηγυρίσει με τους συμπαίκτες του δείχνοντας την κερκίδα και τη θέση που καθόταν ο Άκης Γεωργίου για να του το αφιερώσουν!
Ο Πιερικός πίεσε και για το δεύτερο γκολ, αλλά αυτό δεν ήρθε, με το 1-0, πάντως, να του είναι αρκετό! 
*Επόμενη στάση με ερωτηματικό για τον Πιερικό, καθώς αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Φωκικό, αλλά η ομάδα της Άμφισσας αδυνατεί να κατεβαίνει στα παιχνίδια, πράγμα που σημαίνει ότι εφόσον πράξει παρόμοια και σε αυτόν τον αγώνα, ο Πιερικός θα έχει +3 ξεκούραστους βαθμούς στο ενεργητικό του.  
*Ενδιάμεσα υπάρχει αγώνας Κυπέλλου ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ εκτός έδρας με τον Αιγινιακό την Τετάρτη.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Καμπερίδης): Φιρινίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουρούπης, Γιαλαμίδης, Ανδρέου, Κώτσιας, Αποστολίδης (63’ Τσιώλης), Κατσιαμήτας(71’ Τροΐρης), Καράμπελας, Πέεφ, Κωνσταντίνου (80’ Δαδάκος).
ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Μίλτος Ζιάκας): Παπαγιάννης, Κριτσάς, Μπαρούτας, Καρατάσιος, Καρλιαμπάς, Μανιώτης (46’ Σβερκούλης), Τασιουλής, Λούγκος, Τσιρλίδης (77’ Κόκορας), Νούσιας (46’ Βούζας), Λίταινας.

mybet

5 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΕΓΙΝΕ Η ΑΡΧΗ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΑΙΓΙΝΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο σεχολαρι έμεινε ελεύθερος καλύτερη ευκαιρία δεν μπορούσε να τύχει,κατερινιωτης καλός και ταιριάζει στην ομάδα μας,για να δούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. , 6:13οχι φιλε γτ προτιμισε πυνδα κυτρος οταν τον ειθελε ο πιερικος καλα να παθει τωρα ο πιερικος εκλυσε αλον θα μαθουμε συντομα πιον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ προταση το καλοκαιρι προτιμησε μερικα ευρω παραπανω και πηγε ΚΙτρος ας βρει ομαδα εκτος πιεριας ο παιχταράς όχι στον πιερικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να πάρουν όμως γιατί όπως βλέπω τα πράγματα περνάνε οι μέρες και έρχονται δύσκολα ματς,μακάρι να κάνω λάθος αλλά βλέπω ότι πάλι επιθετικό δεν θα πάρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!