Έδωσε άρωμα "ρεβάνς" ο Κατσιαμήτας!

Αν και ηττήθηκε απόψε ο Πιερικός με 2-1 στο Αιγίνιο. Το υπέροχο γκολ του Κατσιαμήτα στο 82' λεπτό του αγώνα έδωσε μεγάλο ενδιαφέρον στον επαναληπτικό αγώνα της Κατερίνης την άλλη Τετάρτη. 

Ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου άφησαν ο Αιγινιακός και ο Πιερικός στα πλαίσια του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας.

Η ομάδα του Αιγινιακού αναδείχθηκε νικήτρια με 2-1, ωστόσο, το γκολ του νεαρού Αλέξανδρου Κατσιαμήτα στα τελευταία λεπτά διατήρησε τον Πιερικό στο παιχνίδι της πρόκρισης, αφού στους «μελανόλευκους» αρκεί η απλή νίκη με σκορ 1-0 στη ρεβάνς για να πάρουν το εισιτήριο στον τελικό της διοργάνωσης. 

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν ανιαρό χωρίς καμία αξιόλογη φάση μπροστά στις δύο εστίες εκτός απο ένα δυνατό σουτ του Καράμπελα που απέκρουσε ο Τόλιος.

Στην επανάληψη ο Αιγινιακός είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, κατάφερε να σκοράρει δύο τέρματα με τον Κουτσοσπύρο (55’ και 75’) και έδειξε να κρατάει την καθαρή νίκη ως το τέλος. 

Στο 86’, όμως, ο Πιερικός μείωσε το σκορ με έναν «κεραυνό» του Κατσιαμήτα και πλέον ελπίζει ενόψει της ρεβάνς. 

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Ασλανίδης με βοηθούς τους κ.κ. Καραϊσαρίδη-Ζέρβα.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Αμανατίδης)
Τόλιος, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Ράντκο, Αντωνιάδης, Αχαλινόπουλος Κ.(68’ Γουέλκαμ), Ζούρκος, Δεμηρτζόγλου, Πέντα(72’ Ντεβέσα), Κουτσοσπύρος(77’ Κωστίκος).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Καμπερίδης)
Φιρινίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουρούπης, Ιορδανίδης, Γιαλαμίδης(60’ Ανδρέου), Κώτσιας(78’ Παναγιωτίδης), Κατσιαμήτας, Τσιώλης(74’ Δαδάκος), Καράμπελας, Κωνσταντίνου, Πέεφ.

ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΛΑΤΛΗΣ


Απαράδεκτη φιλοξενία με κανέναν απολύτως σεβασμό απο τους ανθρώπους και τους φιλάθλους του Αιγινιακού που επι 90 λεπτά υπήρχαν φραστικές επιθέσεις στο πάγκο του Πιερικού. 


Φιρινίδης, Ιορδανίδης, Γιαλαμίδης (Ανδρέου), Κουρούπη, Παπουτσογιαννόπουλος, Κώτσιας (Παναγιωτίδης), Κωσταντίνου, Πεεφ, Κατσιαμήτας, Τσιώλης (Δαδάκος), Καράμπελας.

11 σχόλια:

  1. Προτείνω να καθίσουμε πίσω από τον πάγκο του Αιγινιακού, να ακούσουν για καλά τα μπινελίκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ένας πίσω απο τον πο#%^αρα τον Τολιο πρέπει να κάτσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΜΠΕΡΙΔΗ ΜΑΓΚΑ ΣΤΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΚΑΝΤΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΞΟΥΝ!
    ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΤΙΠΟΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καταπληκτικό ρεπορτάζ ....πλήρης περιγραφή του αγώνα , με κάθε λεπτομερια . Αν νομίζεται ότι πρόβλημα είναι η συμπεριφορά του κάθε χωρίου είστε πολύ γελασμένοι. Το πρόβλημα είναι η συμπεριφορά του προπονητή του Πιερικου ο οποίος μάλλον δεν έχει καταλάβει ότι όταν εκπροσωπείς τον Πιερικο απαγορεύεται να γίνεσαι καραγκιόζης ακόμη και όταν μπορεί πιθανά να έχεις δίκαιο. Πρόβλημα είναι ότι ο Πιερικος δεν έχει κάνει καμιά ενέργεια για τούς -6 βαθμούς , χωρίς να υπάρχει καμία ενημέρωση από το ΔΣ. Πρόβλημα είναι ότι κάνεις δεν μιλάει για την εκαθαρηση .Πρόβλημα είναι ότι δεν αποκτούν σεντερφορ χάνοντας ποδοσφαιριστες από ομαδουλες χωριών ελέω Δαδακου. Πρόβλημα είναι οι ενώ η διοίκησή δηλώνει μεταβατική δεν χει κάνει τίποτε για να προσελκύσει επενδυτές .Πρόβλημα είναι ότι εκτός του πρόεδρου και ενός ακόμη σύμβουλου (όλοι γνωρίζουμε) οι υπόλοιποι σύμβουλοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι τους χρωστάμε επειδή κάνουν τζαμπα τον παράγοντα .Πρόβλημα είναι ότι όποιος κάνει κριτική μπαίνει απέναντι. Αυτόν τον Πιερικο των τριών Κατερινιωτων ποδοσφαιριστων στην ενδεκάδα να τον χαίρεστε. Ποια τελικά είναι η προοπτική αυτού του Συλλόγου ? υπάρχει κάποιο σχέδιο για την επόμενη ήμερα ? και ξερεται ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα ...οτι οι περισσότεροι θα προσπαθησεται να γραψεται κάποια εξυπνάδα προσπαθώντας να αποδειξεται ότι το προνόμιο να εισαι Πιερικος το εχεται μόνο εσείς και όχι εγώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1ον ολοκληρωμένο ρεπορτάζ πλήρως αγωνιστικό θα υπάρξει τις επόμενες ώρες.
      2ον Για όλα τα παρακάτω θα έχεις άμεση απάντηση τα επόμενα 24ωρα :)
      Και τέλος σαν συμβουλή και μόνο σε ενημερώνω ότι κατά 80% είσαι λάθος σε ολόκληρο το σχόλιο.

      Διαγραφή
  5. Φίλε που κάνεις φθηνιάρικη κριτική μου φαίνεσαι για όψιμος Πιερικός, Αν πουμε ότι αυτά που γράφεις είναι σωστά, τότε πολύ λυπάμαι, πως όταν εμείς αγωνιούσαμε για το μέλλον αυτής της ομάδας κατακαλόκαιρο εσύ απολάμβανες τα μπάνια σου, γιατί αν ήσουν μαζί μας στο τρέξιμο για τον παρά λίγο αφανισμό της τότε θα είχες διαφορετική άποψη. Μπορούμε να κάνουμε κριτική σε πολλά από τα θέματα της ομάδας, όμως αν αναλογιστούμε που βρισκόμασταν και τι πετύχαμε μέχρι τώρα, τότε δεν μπορεί παρά να είμαστε ευχαριστημένοι. Φυσικά πάντα υπάρχει το καλύτερο, όμως φτηνή κριτική για ανθρώπους που από ανιδιοτέλεια μπήκαν μπροστά βάζοντας χρήματα που ενδεχομένως στερούν από την οικογένειά τους το λιγότερο που μπορούμε να τους πούμε είναι ένα ευχαριστώ. Για πές μας αυτή η ομάδα πόσα έξοδα έχει και πόσα έσοδα; Ποιος καλύπτει αυτό το μπάτζετ, ούτως ώστε να μην χρωστά πουθενά, πρωτόγνωρο για την ομάδα μας, εδώ και πολλα χρόνια. Μαγκιά σου που κριτικάρεις κατά την γνώμη σου, όμως δεν έχεις, αλήθεια να γράψεις και κάτι θετικό που έγινε; Για να εξηγούμαστε δεν έχω καμιά σχέση με την ομάδα, αλλά όπως έγραψα βίωσα από κοντα όλο το σκηνικό του καλοκαιριού που ήταν απελπιστικό μέχρι το παρά πέντε να δηλώσουμε τελευταίοι συμμετοχή στη Γ΄εθνική.
    Σημ. Αλήθεια που είναι όλοι αυτοί που έλεγαν πέρισι ο Πιερικός είναι γωνιακό μαγαζί και πως οι λεφτάδες θα έριχναν τον πακτωλό των χρημάτων για να την αγοράσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσύ ο 9.22 που κάνεις μόνο κριτική, γράφεις για το ελλειπές ρεπορτάζ του αγώνα του Αιγινίου απο το pierikosnews,όταν μέχρι τις 11.30 κανένα άλλο κατερινώτικο σάιτ δεν γράφει το παραμικρό. Σωστός και αντικειμενικός από την αρχή μέχρι το τέλος, ούτε ένα θετικό τι να πει κανείς σαν δεν ντρεπόμαστε λέω γω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φιλέ όταν μάθεις πως επιστράφηκαν οι βαθμοί πιστεύω να έχεις τα κοτσια να ζητήσεις συγνώμη για την κακοπροαιρετη κριτικη σου. Ημαρτον με αυτούς τους μιρλες που γεμισαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγω θελω να τους βαλουμε 10 ευρω εισητήριο και και μερικους μπράβους να γα@@@@νε τον κουνελα τολιο οταν ερθουν πρεπει να γινει χαμος εδω κολοχωργιατες που δν ξερουν τι ειναι πιερικος με αλφα κεφαιλο κοουτς μιν μασα εμις θα ειμαστε να τους ξεκισουμε τα σοφρακα τους..σε καπιο σαιτ στις πιεριας λει οτι στον τελικο θα ειναι ο αιγινιακος καλα οτι νανε αντι ο πιερικος το παλεψε και αδικα εχασε ας παει να μινει στον αιγινιακο τοτε ΑΜΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΑΝΕΤΑ ΘΑ ΝΙΚΟΥΣΑΜΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΑΡΤΕ ΦΟΡ ΕΠΙΤΕΛΟΎΣ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ 32 ΒΑΘΜΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εδώ το σύμπαν καταρέει οι μισές επαγγελματικές ομάδες βαρανε διάλυση και ο άλλος ψεγει τη Διοίκηση γιατί δεν βρίσκει χρηματοδότες για την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μια ερώτηση μόνο. Χθες δημοσιεύτηκαν οι αποφάσεις του Διαιτητικού για ΟΦΗ και Νίκη, με τις οποίες τους επιστρέφονται οι βαθμοί. Ο Πιερικός έκανε προσφυγή μαζί τους; Έκανε αργότερα; Ξέρουμε πότε θα δικαστεί; Το ξέρετε ότι αν δεν έχει γίνει προσφυγή ή αν έγινε εκπρόθεσμα ο Πιερικός δεν μπορεί να πάρει τους βαθμούς; Γιατί δεν μας δίνετε μια ξεκάθαρη απάντηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!