Με την ευχή... του Μητροπολίτη ο Πιερικός!

Πραγματοποιήθηκε πριν απο λίγο στα αποδυτήρια του γηπέδου του Πιερικού, ο καθιερωμένος αγιασμός της ομάδας, παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών, τιμ και διοίκησης. 


Την λειτουργία του αγιασμού τέλεσε με μεγάλη τιμή της ομάδας, ο Μητροπολίτης Κίτρους Πλαταμώνος Κατερίνης κ.κ Γεώργιος, ο οποίος αφού ολοκλήρωσε τον αγιασμό, έδωσε και ευχές στους ποδοσφαιριστές και σε όλο το τιμ, και μοίρασε ευχές για επιτυχίες χωρίς τραυματισμούς.

Αμέσως μετά, πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Πιερικού καθώς προετοιμάζετε σκληρά για το Κυριακάτικο ντέρμπι με την Νίκη Βόλου, και η διοίκηση της ομάδας ανέβηκε στα γραφεία του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, οπού και ''κλείσαν'' οι πόρτες για να πραγματοποιηθεί Διοικητικό συμβούλιο για διάφορα θέματα που απασχολούν την ομάδα αυτή τη στιγμή.

*Ερώτημα μένει η ακόμη μια προσθήκη ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της ομάδας, και ίσως αυτό να είναι και ένα ενδεχόμενο θέμα στο συγκεκριμένο συμβούλιο. 
Για το -6 όπως σας ενημερώσαμε υπάρχει αναμφισβήτητα μεγάλη σιγουριά ότι μένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ ώστε να επιστραφούν οι βαθμοί αυτοί πίσω στον Πιερικό.
**Φίλαθλοι της Νίκης Βόλου ζήτησαν εισιτήρια για να μεταβούν την Κυριακή στην Κατερίνη,και η παρουσία τους αναμένεται να είναι μεγάλη.

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ και βιντεο απο την τέλεση του αγιασμού αποκλειστικά απο το PierikosNews:






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!