Επιστροφή Παναγιωτίδη στον Πιερικό!

Μετά τους Τάχο και Αποστολίδη, ήρθε η ώρα να ανοίξει ο χορός των μεταγραφών και στην επιθετική γραμμή, εκεί δηλαδή που η ομάδα του Πιερικού χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση, στη θέση δηλαδή του Τσεβά και του Μάριου Παπαδόπουλου. 

Έτσι αρχικά για τη θέση του φορ, η διοίκηση του Πιερικού έστρεψε το βλέμμα της στη λύση του Ανέστη Παναγιωτίδη, ο οποίος επιστρέφει μετά απο τρία περίπου χρόνια στην ομάδα οπού ξεκίνησε το ποδόσφαιρο, (αρχικά στις ακαδημίες και στη συνέχεια ως επαγγελματίας). Ο 22χρονος πλέον Ανέστης αφού πέρασε τις δύο προηγούμενες σεζόν απο την ομάδα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, πλέον όπως όλα δείχνουν επιστρέφει στα γνωστά λημέρια των ''Πιερικών αποδυτηρίων'', και απο σήμερα εντάσσεται και αυτός στη διάθεση του Γιώργου Καμπερίδη.
tzoker giatros 728x90-generic



Για τη θέση αυτή, θα γίνει ακόμη μια μεταγραφή ενός έμπειρου ποδοσφαιριστή, καθώς υπάρχουν τρεις διαφορετικές περιπτώσεις που εξετάζονται επίμονα. Ενώ υπάρχει και μια καλή περίπτωση στη θέση του επιθετικού χαφ.

Σύντομα περισσότερα... στην μοναδική σελίδα για τα θέματα του Πιερικού.

www.pierikosnews.blogspot.com



tzoker giatros 728x90-generic

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!