Τις ευκαιρίες ο Πιερικός, τον στόχο η ''Νίκη''!

Πιο τυχεροί και εύστοχοι αρχικά οι βολιώτες κατάφεραν να προηγηθούν 0-2 στο Α΄ΔΑΚ, με την ομάδα της Πιερίας να  «ξυπνάει» μετά το δεύτερο τέρμα, να μειώνει σε 1-2 και να πιέζει για την ισοφάριση που ωστόσο τελικά, δεν ήρθε.


Στο 8'  σουτ του Κουρούπη η μπάλα λίγο αουτ.

Στο 16΄ ο Μπιτσάκος βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Φιρινίδη, όμως λίγο πριν πλασάρει ο Ανδρέου έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 36΄ο Κυπτίου εκτέλεσε φάουλ και ο Ναουμίδης με καρφωτή κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός είχε πετύχει γκολ και στο αντίστοιχο ματς του πρώτου γύρου.

Στο 47′ οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματα τους, όταν από βαθύ γέμισμα, ο Ιορδανίδης πήρε τη γυριστή κεφαλιά και ο Κανελλόπουλος με ψηλοκρεμαστό σουτ, έκανε το 0-2.

Στη συνέχεια ο Πιερικός αντέδρασε κι αφού αρχικά στο 50΄ο Παπουρτζής απέκρουσε σουτ του Κατσιαμήτα σε κόρνερ, ο Πέεφ εκμεταλλεύτηκε την εκτέλεση του και με προβολή από κοντά μείωσε σε 1-2.

Στη συνέχεια η ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη προσπάθησε για την ισοφάριση και στο 57′ σουτ του Καράμπελα εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας των «κυανόλευκων», ενώ στο 65′ σε κόρνερ, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Ιοδανίδης, του Πιερικού, δεν μπόρεσε να την βρει για να την στείλει προς τα δίχτυα.

Το σφύριγμα της λήξης, ήρθε λίγο νωρίτερα με 3 μόλις λεπτά καθυστέρηση αντί για 6 με 7, καθώς στο τελευταίο 15λεπτο είδαμε σχεδόν 3 λεπτά αγώνα, με τους παίκτες της Νίκης Βόλου να ''τραυματίζονται'' ανελλειπώς. Πάντως, το σκορ έγραψε 1-2, και έτσι η ομάδα της Νίκης έφυγε με το διπλό και έσπασε το 9 στα 9 χωρίς ήττα του Πιερικού. 

Απο την άλλη για τον Πιερικό αυτο το παιχνίδι ήταν μάθημα, καθώς μερικές φορές δεν μετράει να είσαι αυτός που κάνει τις φάσεις, αλλα πρέπει αυτή η ομάδα να έχει μπροστά στην επίθεση έναν άνθρωπο που να στέλνει επιτέλους την μπάλα στο δίχτυ. Ελπίζουμε και περιμένουμε.

Στα θετικά, μπορούμε να κρατήσουμε την εμφάνιση του νεαρού Αποστολίδη, που απο την ώρα που μπήκε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο, άλλαξε την ροή του αγώνα της ομάδος.

*Δυο αδέρφια αγωνίστηκαν ως αντίπαλοι, ο λόγος για τους Νίκο και Γιώργο Ιορδανίδη, ο πρώτος αρχηγός του Πιερικού και ο δεύτερος ''φρέσκια μεταγραφή'' της Νίκης. Ωστόσο και οι δύο έχουν φορέσει την φανέλα του  Πιερικού.

Πιερικός: Φιρινίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουρούπης, Ν. Ιορδανίδης, Ανδρέου, Κότσιας (88′ Δαδάκος), Κατσιαμήτας (55′ Αποστολίδης), Καράμπελας, Αλ. Παναγιωτίδης (66′ Τσιώλης), Κωνσταντίνου, Πέεφ.

Νίκη Βόλου: Παπουρτζής, Αλεξανδρής, Αναστασίου (75′ Λίμα), Χολέβας, Ναουμίδης, Μπιτσάκος, Κυπτίου (68′ Μέτσε), Ελευθεριάδης, Νοριέγα (90′ Κόλα), Γ. Ιορδανίδης, Κανελλόπουλος.

7 σχόλια:

  1. Δεν μπορώ να καταλάβω την ευκολία με την οποία έχουμε αποδεχθεί όλοι την μετριότητα της ομάδος. Κανείς δεν γκρινιάζει γιατί δεν γίνονται μεταγραφές .Είμαστε όλοι ικανοποιημενοι γιατί ο Πιερικος άπλα υπάρχει. Δεν μας ενοχλεί πλέον τίποτε. Κάνεις δεν μιλάει .Θα έρθει και την τετάρτη ο Αιγινιακος να κάνει την πλακιτσα του και όλα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι έτσι τα πράγματα όπως τα λες φίλε, όταν όλοι ξέρουμε τη γίνεται στην χωρά στο ποδόσφαιρο που ομάδες αδυνατούν να ανταπεξέλθουν και δηλώνουν άρνηση συμμέτοχης στα μέσα του πρωταθλήματος Φωκικος Εργοτελης Ολ.Βολου.
      Αν εμείς βγαίναμε και γκρινιάζαμε τώρα ότι μας φταίει ο ένας μας φταίει ο άλλος κλπ απλά θα ήμασταν εκτός πραγματικότητας.
      Όλοι ξέρουμε ότι η ομάδα πόνεϊ στο φορ και νομίζω και η διοίκηση το ξέρει και θα βρεθεί κάποιος ποδοσφαιριστής έστω και την ύστατη στιγμή που θα είναι μια αξιόπιστη λύση.
      Δεν νομίζω κανένας Αιγινιακος να μπορεί να μας κάνει πλακιτσα, γιατί είναι ένας αγώνας κυπέλου που έχει αλλά δεδομένα.

      Διαγραφή
  2. i omada simera itan atixi o bolos autos einai aniparkotos kai oxi anodo den 8a parei alla 8a einai kato apo tin 3ada emeis for kai eimaste proti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Βόλος χωρίς να δείξει τίποτε ιδιαίτερο πήρε το τρίποντο. Απλά τους κάναμε δώρο δύο γκολ. Από κει και πέρα στην ομάδα φάνηκε ή απουσία ενός επιτελικού μέσου και ενός φορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η διοικηση φοβαται να ρισκαρεο τα λεφτα της σε εποθετικο και μεσο λεει ο αλλος Σου λεει σωθηκαμε ας κατσουμε τωρα να γινουμε η πουτανα της κατηγοριες. Γυφτιες τελος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδώ μέσα βλέπω πως υπάρχουν πολλοί λεφταδες. Την ώρα που ο κόσμος δεν έχει να δώσει ένα κουλούρι στο παιδί του κάποιοι νομίζουν πως βρισκόμαστε στην προηγούμενη δεκαετία. Πιτσιρικαδες που παίρνουν χαρτζιλίκι από τον πατέρα τους έχουν τέτοια άποψη για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα μου πείτε υπάρχουν ομάδες που κάνουν μεταγραφές για κοιτάξτε το ποιον του προέδρου τους. Θέλετε να θυμηθούμε τα περισινα που χρωστούσαμε σε όλο τον κόσμο; Αυτά που υποσχέθηκε ή Διοίκηση τα εφαρμόζει. Δηλ. να έρθει ή αξιοπιστία στο όνομα του Πιερικου. Είμαστε πιστεύω ή μοναδική ομάδα της κατηγορίας που δεν χρωστά ούτε ένα ευρώ. Λίγο είναι αυτό; Όλοι θέλουμε μεταγραφές με καλούς παίκτες, όμως όταν αυτο είναι το μπάτζετ τι θέλουμε να ρισκάρουμε το μέλλον της ομάδας. Φαίνεται κάποιοι το καλοκαίρι ασχολήθηκαν με τα μπάνια τους και δεν τράβηξαν το ζόρι των λίγων οπαδών, στο κυνήγι να βρεθούν έστω αυτοί οι άνθρωποι να αναλάβουν την ομαδα για μια αξιοπρεπή εμφάνιση στο πρωτάθλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλα ωραία όλα καλά αλλά μεταγραφές δεν βλέπω και τους 3 της νίκης. Βόλου αλλά και τους 6 που θα πάρουμε θελουμε πάλι φορ και δεκάρι για πάμε όσο ποιο ψηλά μπορούμε δεν είμαστε τίποτα χωριά για να λέμε σωθήκαμε τώρα δεν κάνουμε μεταγραφές

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!