Ξεκούραστο Τρίποντο την Κυριακή - "Ανοίγει" η όρεξη των παιχτών

Δεν θα γίνει το Κυριακάτικο παιχνίδι του Πιερικού στην Άμφισσα, μιας και ο Φωκικός παραιτήθηκε από το υπόλοιπο του πρωταθλήματος σύμφωνα με έγγραφο που έστειλε επίσημα στην ΕΠΟ στις 13 Ιανουαρίου 2016.
Έτσι το παιχνίδι ματαιώνεται και ο Πιερικός παίρνει το παιχνίδι στα χαρτιά με 3-0 άνευ αγώνα.
Η ομάδα της Κατερίνης στο πιο κρίσιμο στάδιο της φετινής χρονιάς, παίρνει ένα ξεκούραστο τρίποντο ενώ την Τρίτη καταθέτει πλήρη φάκελο για να πάρει τους έξι βαθμούς πίσω που του έχουν αφαιρεθεί από τον βαθμολογικό πίνακα.
Ύστερα από την δικαίωση του ΟΦΗ και της Νίκης Βόλου που πήραν επίσημα τους έξι βαθμούς πίσω, ο Πιερικός έχει κάθε λόγο να υποστηρίζει ότι θα του επιστραφούν οι έξι βαθμοί που κατέκτησε στους αγωνιστικούς χώρους φέτος στο δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Η ομάδα έχει πλέον 10 μέρες μπροστά της για να προετοιμαστεί κατάλληλα για το μεγάλο ντέρμπι με τη Νίκη Βόλου που θα γίνει στην Κατερίνη στις 24 Ιανουαρίου ενώ στις 31 Ιανουαρίου υποδέχεται στο Α' ΔΑΚ τον Αχέρωντα Καναλακίου στο δεύτερο εντός έδρας συνεχόμενο ντέρμπι.
Καθοριστικό είναι λοιπόν το διάστημα μέχρι το τέλος του μήνα, με τον Πιερικό να κρατά την τύχη στα χέρια του.
Την Κυριακή ο Πιερικός θα έχει 26 βαθμούς και αν προστεθούν και οι έξι βαθμοί που του αφαιρέθηκαν τότε θα μιλάμε για 32 βαθμούς για την ομάδα της Κατερίνης που θα ατενίζει πλέον με άλλο πρίσμα τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Εν τω μεταξύ το Σάββατο ο Πιερικός πιθανότατα θα μεταβεί στην Έδεσσα όπου είναι καλεσμένος από την ιστορική ομάδα του Εδεσσαϊκού για φιλικό παιχνίδι.

3 σχόλια:

  1. Η σωτηρία της ομάδας ειναι πλέον σίγουρη, καλό ειναι λοιπόν να αναπροσαρμοστούν οι στόχοι για μια καλύτερη θέση στη τελική κατάταξη, ο πιερικος ειναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί. Εννοείται ότι η βοήθεια όλων ειναι επιβεβλημένη"..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εκτος απο το καλο της υποθεσης που περνουμε 6 βαθμους και ενα ξεκουραστω τριποντο η διοικηση καλα θα κανει να παρει φορ για να βοηθηση την ομαδα οποιος πηγε στο αιγινιο ειδε σε ποιο σημειο πονα αυτη την στιγμη και δεν ειναι αλλο απο την θεση του σεντερ φορ για να δει ο κοσμος μα ευκολη νικη και οχι 1-0 και μετα απο 15 ευκαιριες με τις ευκαιριες αυτες με ενα φορ επρεπε να εχουμε 2-3 γκολ σε καθε αγωνα ΥΣ καλο για την διοικηση να παρει φορ και οχι επειδη πηραμε τους βαθμους να επαναπαυθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για μεταγραφές θα κάνουμε η πάλι χωρίς φορ θα παίζουμε ξέρετε κάτι παιδια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!