ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Ανοιχτό Κάλεσμα

Αγαπητοί Φίλαθλοι, Πιεριείς

Την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 15:00 στο Α’ ΔΑΚ Κατερίνης γήπεδο ΠΙΕΡΙΚΟΥ δίνουμε ένα σημαντικό εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την ομάδα της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ, συνάντηση με την ιστορία μας που έχει γράψει η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ για την πόλη μας.

Ένας σύλλογος, μια ομάδα, μια ιστορία, μια πόλη…

Φίλαθλοι, οπαδοί, πολίτες, φίλοι.

Μας καλεί ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ μας, μας καλεί η ιστορία του, μας καλεί το ένδοξο παρελθόν του, πρέπει να είμαστε εκεί ώστε να συσπειρωθούμε και να προσπαθήσουμε περισσότερο. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Συνάντηση όλοι την Κυριακή στο γήπεδο να συμπαρασταθούμε στην ομάδα της καρδιάς μας.

Στα πλαίσια στήριξης του αθλήματος ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ θα επισκεφθεί αύριο Παρασκευή 22/1/16  με αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών, τεχνικού τιμ και διοίκησης το 4ο Γυμνάσιο Κατερίνης και το 4ο Λύκειο Κατερίνης για να μοιράσουν προσκλήσεις και να προσκαλέσουν τους μαθητές στο παιχνίδι του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με τη ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, δείχνοντας έμπρακτα ότι ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ θέλει δίπλα του τους νεαρούς μαθητές ως δωδέκατους παίχτες σύμφωνα με τα ιδεώδη του αθλητισμού.

                                                 Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!