Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΚΙΤΡΟΥΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ
Αντιπροσωπεία του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με επικεφαλής μέλη της διοίκησης, του προπονητικού τιμ και των ποδοσφαιριστών πραγματοποίησε, χθες Δευτέρα 11/1/2016, επίσκεψη στην Επισκοπή της ΙεράςΜητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και συναντήθηκε με τον Σεβασμιότατο Ποιμενάρχη Μητροπολίτη μας κ. Γεώργιο.
Στη συνάντηση η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τον αθλητισμό, τον άνθρωπο, δραστηριότητες της ομάδας, αλλά και τον σημαντικό ρόλο που μπορεί να διαδραματίσειστη σημερινή εποχή η εκκλησία μας.

Κλείνοντας ο Σεβασμιότατος Ποιμενάρχης Μητροπολίτης μας κ. Γεώργιος δέχτηκε το κάλεσμά μας  και μας διαβεβαίωσε ότι θα μας επισκεφθεί στις εγκαταστάσεις μας, χαρίζοντας μας αναμνηστικά της γόνιμης συνάντησής μας. Τέλος ευχήθηκε υγεία και κάθε επιτυχία πνευματική, προσωπική και συλλογική.
Διάπυρες είναι οι ευχές όλων μας στον ΠΙΕΡΙΚΟ, ώστε ο Θεός να Σας ενισχύει στο δύσκολο και πολυυπεύθυνο έργο που Σας ανέθεσε η εκκλησία μας.
                                                                  Με βαθύτατο σεβασμό
                                                      Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ 

Στη φωτογραφία μας από αριστερά: Ποδοσφαιριστής Παπουτσογιαννόπουλος Θεόδωρος, Προπονητής Καμπερίδης Γεώργιος, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Κελαηδίτης Κων/νος, Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κίτρους κ. Γεώργιος, Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου Τσακιρίδης Βασίλειος, Υπεύθυνος Ασφαλείας Αδαμόπουλος Δημήτριος, Ποδοσφαιριστές: Φιρινίδης Ιωάννης, Καράμπελας Χρήστος, Κουρούπης Θεόφιλος.  

2 σχόλια:

  1. ΕΥΓΕ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΦΕΤΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΓΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πραβω στη διοίκησης και πηγε στον ΔΕΣΠΟΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΑΝΤΕ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!