ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ 4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ/ΛΥΚΕΙΟ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ!

Το 4ο Γυμνάσιο και Λύκειο επισκέφθηκαν απόψε ποδοσφαιριστές και προπονητής του Πιερικού, οπού μοίρασαν στους νεαρούς μαθητές εισιτήρια για το ντέρμπι της Κυριακής με τη Νίκη Βόλου. 

Η συγκεκριμένη κίνηση αποτελεί δείγμα για όλους μας, καθώς τέτοιες κινήσεις αρμόζουν στην Ιστορική ομάδας του νομού μας.
Το κλίμα άριστο και η ανταπόκριση των καθηγητών και μαθητών ήταν άψογη καθώς αμφότεροι τους διαβεβαίωσαν ότι θα δώσουν το παρόν στον αγώνα, και έπειτα ευχήθηκαν στους ποδοσφαιριστές καλή επιτυχία.Στη συνέχεια υπήρξε και ένα απολαυστικό σκηνικό με τους ποδοσφαιριστές του Πιερικου ( Ιορδανίδη, Καράμπελα, Πεεφ, Γιαλαμίδη, Παπουτσογιαννόπουλο και Κουρούπη) να δίνουν μια ιδιαίτερη χαρά σε μαθητές του Γυμνασίου και να παίζουν μπάλα όλοι μαζί στο γυμναστήριο του σχολείου! Για την ιστορία και τη διασκέδαση όλων το σκορ μεταξύ των ομάδων έληξε 3-3!

Έπειτα η ομάδα του Πιερικού ευχαρίστησε θερμα για την ανταπόκριση και την άριστη φιλοξενία τους μαθητές, καθηγητές και διευθυντές των σχολείων και έδωσαν νεο ραντεβού για την Κυριακή και τον μεγάλο αγώνα με τη Νίκη Βόλου.


Περισσοτερο φωτορεπορτάζ απο το PierikosNews εδω:




1 σχόλιο:

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!