Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΙΕΡΙΚΟΥ για το εντός έδρας παιχνίδι κυπέλλου στο Α΄ΔΑΚ Κατερίνης  την Τετάρτη 27/1/16 και ώρα 17:00 με τον ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ. Θα απουσιάσουν οι: Γεωργίου τραυματίας, Παπατολίκαςστρατεύσιμος, Γιαλαμίδης, Τάχος.

 Ο προπονητής του ΠΙΕΡΙΚΟΥ Γιώργος Καμπερίδηςανακοίνωσε τα ονόματα των 20 ποδοσφαιριστών που συμμετέχουν στην αποστολή: ΦιρινίδηςΓκεβρέκηςΚουρούπηςΠαπουτσογιαννόπουλοςΚώτσιαςΠέεφ, Κωνσταντίνου, Κίτσιος, Παπαδόπουλος Σ., Νταντίνης, Ανδρέου, Δαδάκος, ΠολυχρονιάδηςΤροϊρηςΤσιώλης, Καράμπελας, Ιορδανίδης,Κατσιαμήτας, Αποστολίδης, Παναγιωτίδης.
                                                            Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

3 σχόλια:

  1. Και μην ξεχνιόμαστε, πάνω απ´ όλα πολιτισμός. Την ομάδα και τον πρόεδρο που εριξε τον Πιερικό στη Γ' να μην τους στεναχωρήσουμε και ας έκαναν αίσχη στο χωριό τους στο πρώτο ματς. Πείτε το και στη Διοικηση που χάρηκε γιατι έβγαλε ευχαριστήριο ο Αιγινιακός για τη φιλοξενία στο ματς του πρωταθλήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ή λέξη χωριάτες έχει υποτιμητικό χαρακτήρα όταν πας ως φιλοξενούμενος και δέχεσαι προπηλακισμούς. Αυτό συνέβη στο Αιγίνιο και για αυτό δεν θα πάψουν να είναι χωριάτες.Πρώτος από όλους ο πρόεδρος τους που φέρεται σαν χουλιγκανος. Να μην ξεχνούν οι χωριάτες πως το πρωτάθλημα θα παιχτεί στην Κατερίνη. Δες τε το πρόγραμμα και θα καταλάβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΗΤΑΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟ ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!