Κομπλέ στο Αιγίνιο!


Αύριο ο Πιερικός παίζει για το Κύπελλο της ΕΠΣ Πιερίας στο Αιγίνιο με τον Αιγινιακό στο πρώτο παιχνίδι αφού ακολουθεί η ρεβάνς στο Α' ΔΑΚ.
Κομπλέ θα ανέβει στο Αιγίνιο ο Πιερικός αν και συμπλήρωσαν κάρτες ο Καράμπελας και ο Ανδρέου που δεν θα αγωνιστούν στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Φωκικό στην Άμφισσα αν γίνει φυσικά.
Την Παρασκευή θα φανεί αν ο Πιερικός θα κατέβει να παίξει στην Άμφισσα εφόσον ο Φωκικός τακτοποιήσει το χρέος του προς την ΕΠΟ.
Χθες έγινε αποθεραπεία των παικτών που έπαιξαν στο νικηφόρο παιχνίδι με τον Τύρναβο που έβγαλε μικροπροβλήματα τραυματισμών χωρίς όμως να εμπνέουν ανησυχία.
Συγκεκριμένα ο Γιαλαμίδης έκανε χθες θεραπεία όπως και ο Δαδάκος ώστε να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους με τον πρώτο να υπάρχει σκέψη για μαγνητική.
Ο Τροΐρης έκανε χθες ατομικό πρόγραμμα με τον Λιτοχωρίτη χαφ να δείχνει μεγάλα ψυχικά αποθέματα, γεγονός που φάνηκε στο δεύτερο ημίχρονο μετά την είσοδό του που προσπάθησε πάρα πολύ και δικαίωσε τον προπονητή του.
Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Νίκος Ιορδανίδης που εξέτισε την ποινή του στο παιχνίδι με τον Τύρναβο και παίζει κανονικά την Κυριακή στον Φωκικό.
Σήμερα θα γίνει ελαφράς μορφής προπόνηση, με στοιχεία τακτικής αν και πιθανότατα στο αυριανό παιχνίδι ίσως αγωνιστούν κάποιοι παίκτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής.

#olympiobima
tzoker giatros 728x90-generic



1 σχόλιο:

  1. παρτε αποτελεσμα αυριο Πιερικεεε μου στο πουστρακη τον ιτσιο !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!