Συμφώνησε με Πιερικο.... υπέγραψε Σεβαστή(!)

Ο 35χρονος ''έμπειρος'' επιθετικός Μίμης Μπενίσκος, χθες, έφτασε στη Κατερίνη για να συζητήσει με τους διοικούντες του Πιερικού ώστε να έρθουν σε συμφωνία. 
Έτσι και έγινε λοιπόν και ενώ όλα είχαν δρομολογηθεί, (είχε συμφωνηθεί να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση απόψε), τελικά βρέθηκε σε χωριό της Πιερίας οπού αγωνίζεται στα τοπικά της ΕΠΣ, οπού και υπέγραψε... με λίγα λόγια, για άλλους και ήρθε και άλλους θα υπηρετήσει...


Τέλος λοιπόν και για την συγκεκριμένη περίπτωση, και εφόσον ανήκει και αυτή στο παρελθόν, πλέον ανοίγουν ξανά τα μεταγραφικά μέτωπα για τη θέση του σέντερ φορ, οι περιπτώσεις όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν μια εβδομάδα, εξακολουθούν να είναι αυτές εκ των Ετόφ, και Χιονίδη.
Επίσης υπάρχει και μια περίπτωση ακόμα ξένου ποδοσφαιριστή με ''μπόλικη θητεία'' στο Ελληνικό ποδόσφαιρο... Όπως όλα δείχνουν, μέχρι τη Παρασκευή θα έχει τελειώσει και αυτό το θέμα.


Προπονήθηκε και κλείνει ο Αποστολίδης!

Ένας ακόμη νεαρός ποδοσφαιριστής προπονήθηκε απόψε με την ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη.

Ο Γ.Αποστολίδης στην πρώτη του προπόνηση με τον Πιερικό απόψε στο Σταθμό
Ο λόγος για τον ταλαντούχο νεαρό, Γιώργο Αποστολίδη. Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός έγινε μόλις στα 18 του επαγγελματίας με την ομάδα του Ηρακλή, και απο εκεί και πέρα αγωνίστηκε σε Καμπανιακό και Νίκη Βόλου. Σύντομα ενδέχεται να ενταχθεί και αυτός στο ρόστερ της ομάδας.

*Αγωνιστικά ο Γιώργος Καμπερίδης για τον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Τύρναβο, δεν θα έχει στην διάθεση του τον Νίκο Τροίρη. Όλοι οι υπόλοιποι είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή, οι απώλειες όμως θα είναι εμφανές, μιας και αυτή τη στιγμή στο ρόστερ (χωρίς κάποιες νέες μεταγραφές) υπάρχουν 21 ποδοσφαιριστές.

Ο νεαρός Αποστολίδης με επαγγελματικό συμβόλαιο στον Ηρακλη

13 σχόλια:

  1. Κάτι δεν πάει καλά στο επικοινωνιακό μερος, αν αληθεύει το παρασκήνιο με το θέμα Μπενισκου. Από κει και πέρα στον αγώνα με τον Τύρναβο να δούμε τις αλχημείες του Καμπεριδη στην ελλειπη επιθετική γραμμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλητερα να περναμε τον ηλια μανικα που τον ξερουμε παλει αντι τον μπενισκο αχ αυτοι σεβαστη θα πανε souper league !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΕΑΝ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕΝΤΕΡΦΟΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άσχετα με το τη έγινε σχετικά με την μεταγραφή του Μπενισκου και μονό που επέλεξε ένα χωριό της Κατερίνης και όχι τον Πιερικό αυτό από μονό του λέει ότι τον αρέσουν τα εύκολα, και ότι πιθανόν δεν πιστεύει στις δυνάμεις του σαν ποδοσφαιριστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο γενικός αρχηγός όταν καυχιέται έξω ότι αυτός κάνει το κουμάντο στις μεταγραφές ας μας το δείξει κιόλας, κοίτα μην ρίξεις την ομάδα για να κάνεις παιχτη με το ζόρι τον γιο σου.καλη χρόνια πιερικαρα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας μας πει ο γενικός αρχηγός που κάνει τα πάντα για να μην πάρουμε φορ για να παίξει ο Γιόκας του ας μην πάρουν το παιχνίδι την Κυριακή και θα τα που μετά για το ποιος φταίει που δεν πήραν φορ ΥΓ πάρτε φορ όσο ακριβός και να είναι εδώ που φτάσαμε δεν μας πέρνει να κάνουμε παζαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καθήστε καλά, τα βάλατε όλοι με έναν άνθρωπο που ασχολείτε με την ομάδα 24 ώρες το 24ωρο. Αν έρθει αύριο-μεθαύριο ένας παικτάρας στη θέση του φορ, όλα αυτά θα τα κάνετε γαργάρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολυ ασχολείστε με το γενικό αρχηγό, νομίζω υπάρχει εμπάθεια, αφού είμαστε όλοι πιερικαρες ας βοηθήσουμε την ομάδα με οποιοδήποτε τροπο.υπαρχει χώρος προσφοράς για όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παιδια μην βιαζεστε να λετε ότι να είναι όλα πρεπει να γινουν βημα βημα όχι γρήγορες κινησεις αναλογα με το παπλωμα απλωνουμε και τα ποδια μην το ξεπεράσουμε δεν είμαστε μπαρτσελονα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. παιδια δεν πρεπει να κρινουμε ετσι εναν ανθρωπο που οχι μονο στο παρελθον αλλα και σημερα ειναι διπλα στην ομαδα αναπασα στιγμη και προσφερει το 100% του εαυτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εχει δικιο ο φιλος. ο ανθρωπος εδω και 15 χρονια δεν εχει λειψει κυριακη απο το γηπεδο.ειναι κριμα να ΄λετε οτι εμφανιστικε τωρα για να προωθηση τον γιο του.καθε χρονο με το διαρκειας και στο γηπεδο ηταν.ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συμεωνίδης - Ντούμος τα έχουν κάνει πλακάκια για να πρωταγωνιστούν αυτοί και όχι ο Πιερικός μας που έχει μεγάλη ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!