«ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ... ''ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΑΝΕ''!!!!»

Σαν σίφουνας πέρασε ο Πιερικός απόψε το απόγευμα απο το στάδιο, κερδίζοντας την ομάδα του Αιγινιακού με 4-0, και καθαρίζοντας το παιχνίδι απο το 1ο κιόλας ημίχρονο και συγκεκριμένα μόλις στο 31' λεπτό του αγώνα, και έτσι περνάει εύκολα και καθαρά στον τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ με αντίπαλο την Πύδνα Κίτρους που θα διεξαχθεί πάλι στο γήπεδο του Πιερικού την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου.

Η νίκη αυτή παίρνει κάποιες παραπάνω διαστάσεις, λόγω του ότι είναι η πιο ευρεία σε σκορ νίκη για φέτος και σε μια ομάδα που είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής. Ένας λόγος παραπάνω, ήταν και όσα συνέβησαν πέρσι, με το γνωστό σε όλους ''χιλιάρικο'' και τον ποδοσφαιριστή της ομάδας αυτής που ήταν μια απο τις αιτίες που ο Πιερικός αναγκάστηκε και αποχώρησε απο το πρωτάθλημα της Football League. 

Πάμε στα αγωνιστικά τώρα, ο Πιερικός του 1ου ημιχρόνου ήταν ότι καλύτερο υπήρχε, μια ομάδα που πριν 3 ημέρες ηττήθηκε εντός έδρας απο την Νίκη Βόλου σε έναν αγώνα που αδικήθηκε βάση αποτελέσματος, οι ποδοσφαιριστές και το συγκρότημα του Γιώργου Καμπερίδη δεν τα έβαλαν κάτω και μπήκαν απόψε στον αγωνιστικό χώρο σαν ποδοσφαιριστές του Πιερικού την δεκαετία του 80'.  Πάθος-δύναμη και ψυχή έφεραν το αποτέλεσμα που ο καθένας φίλαθλος απόλαυσε σήμερα στο γήπεδο του Πιερικού. Μόλις στο 5΄ο Κατσιαμήτας εκμεταλλεύτηκε κακή συνεννόηση Αχαλινόπουλου-Φαρμάκη και με εύκολο πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής άνοιξε το σκορ κάνοντας το 1-0.

Στο 13΄ο Πιερικός διπλασίασε τα τέρματα του, όταν ο Κουρούπης εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι κάνοντας το 2-0. Λίγο νωρίτερα υπήρξε καθαρό χέρι αμυντικού του Αιγινιακόυ λίγο πριν περάσει η μπάλα στα δίχτυα, ο κανονισμός λέει κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή που έκανε το χέρι, ο διαιτητής Γκαραγκάνης όμως έδωσε μόνο το πέναλτι για την ομάδα του Πιερικού, χωρίς να δώσει καμία κάρτα.

Στο 29΄ο Πέεφ σούταρε δυνατά λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή και πλάγια, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς του Αιγινιακού και κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Φαρμάκη.

Στο 31΄ο Πέεφ μπήκε πολύ ωραία μέσα στην περιοχή του Αιγινιακού από αριστερά και σέντραρε για να πετύχει ο Κατσιαμήτας το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τέταρτο της ομάδας του.

Στο 84΄ο Πιερικός έμεινε με 10 γιατί αποβλήθηκε με ανεξήγητη 2η κίτρινη ο Παπουτσογιαννόπουλος.

Στο 85΄καλό σε εκτέλεση φάουλ για να διώξει σε κόρνερ ο πολύ καλός και σταθερός στο παιχνίδι του, Φυρινίδης.

Ο Πιερικός θα αντιμετωπίσει την Πύδνα Κίτρους στον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Πιερίας, ενώ ο Αιγινιακός θα παραμείνει επικεντρωμένος στον μεγάλο του στόχο που είναι η άνοδος στη Β΄εθνική κατηγορία.

Διαιτητής ήταν ο Γκαραγκάνης με βοηθούς τους Ευθυμμιάδη και Βρούζο, οπού εαν και η γηπεδούχοι κερδίσαν με σκορ 4-0, μένουν παραπονεμένοι και απογοητευμένοι απο το διαιτητικό τρίο. 


Πιερικός (Γιώργος Καμπερίδης): Φυρινίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουρούπης, Ιορδανίδης,  Ανδρέου, Κώτσιας, Κωνσταντίνου, Καράμπελας, Παναγιωτίδης (32΄Αποστολίδης), Κατσιαμήτας (73΄Δαδάκος), Πέεφ (38΄Τροΐρης)

Αιγινιακός (Περικλής Αμανατίδης): Φαρμάκης, Αχαλινόπουλος Κ., Σαββίδης (33΄Χατζόπουλος), Δήμου (33΄Λιόλιος), Γουέλικτον, Αχαλινόπουλος Λ., Κουτσοσπύρος (47΄Ζούρκος), Αντωνιάδης, Δεμιρτζόγλου, Πέντα.

6 σχόλια:

  1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ή ομάδα σήμερα μάς έκανε περήφανους και μάλιστα απέναντι σε μια ομάδα κομπλεξικη και υπεροπτική.Το "χιλιάρικο" το επιστρεψαμε πίσω και μάλιστα με τόκο επί τέσσερα.Ή καλύτερη εκδίκηση απέναντι στους νεόπλουτους χωριάτες.Σήμερα μίλησε ή φανέλα και φάνηκε πια είναι πιο βαριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στην ομάδα, διεσυρε αυτούς που περισι μας έδωσαν την χαριστική βολή. (Ίτσιος, να μην ξεχνάμε κάποιους). Έμαθα πως παίκτης του Αιγινίου έχει συμβόλαιο για 35.000 ευρώ έπαιξε μάλιστα.Τελικά ή ψυχή και η φανελα κερδίζει το χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ας εμπαινε ο Ιτσιος ο αστερας του Αιγινιακου να σωσει την πανολεθρια τους αλλα ξεχασα πηρε μεταγραφη στο εξωτερικο ο παιχταράς της πιεριας εκει στο γ΄ τοπικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι ο Ίτσιος έκανε σουπερ μεταγραφή απο το Αιγινιο στο εξωτικό Ν.Κεραμιδί. Άντε και στο Γ' τοπικό παικταρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μοναδική παραφωνία στη χθεσινή γιορτή ήταν ο διαιτητής. Ρε σεις εκεί στην ένωση τι φρούτα προετοιμαζετε. Αυτός ο χθεσινος πρέπει να πάει να καλιεργησει το χωραφι του πατέρα του. Άντε αγόρι μου δεν κατέχεις τα βασικά της διαιτησίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νιωπας -Ίτσιος αφιερωμένα για σας τέσσερα γκολακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!