Πιερικός: Υποδέχεται τη Κυριακή τη Νίκη Βόλου

Ο Πιερικός την Κυριακή 24 Ιανουαρίου φιλοξενεί στο Α' ΔΑΚ την ιστορική ομάδα της Νίκης Βόλου στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.
Χωρίς πρόβλημα ο Πιερικός αντιμετωπίζει την Νίκη Βόλου, μιας και εξέτισαν την ποινή της τιμωρίας τους, οι Ανδρέου και Καράμπελας την περασμένη αγωνιστική άσχετα αν δεν έγινε το παιχνίδι με τον Φωκικό και έτσι ο προπονητής της ομάδος τους υπολογίζει για το ντέρμπι.
Χθες έγινε το φιλικό παιχνίδι του Πιερικού με την ΠΑΕ Ποντίων στο Ενωσιακό Αθλητικό Κέντρο, που είχε καθαρά προπονητικό χαρακτήρα.
Το φιλικό τελείωσε ισόπαλο με 3-3 τέρματα και έπαιξαν νεαροί ποδοσφαιριστές που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια του πρωταθλήματος, ώστε να διαπιστωθεί σε τί κατάσταση βρίσκονται και να βγάλει ο τεχνικός χρήσιμα συμπεράσματα.
Τα γκολ για την ιστορία πέτυχαν οι Παναγιωτίδης, Δαδάκος και Αποστολίδης.
Σήμερα έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση στις 9.00 και από αύριο ξεκινά η προετοιμασία με τακτική για το παιχνίδι της Κυριακής με τη Νίκη Βόλου.
Η προπόνηση θα γίνει στις 14.45 με τον Γ. Καμπερίδη να έχει καταστρώσει ήδη τα πλάνα του και θα δουλέψει με τους παίκτες για το ντέρμπι με την ομάδα του Βόλου.

#olybiobima

2 σχόλια:

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!