Στην Αθήνα ο Πιερικός για το -6 !

Στην Αθήνα βρίσκεται σήμερα ο πρόεδρος του Πιερικού Παναγιώτης Αθανασιάδης και ο νομικός Λάζαρος Ντόντης, με πλήρη φάκελο προκειμένου να τον καταθέσουν στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας ώστε να επιστραφούν οι -6 βαθμοί στην ομάδα της Κατερίνης.
Την προηγούμενη Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016 το αρμόδιο όργανο της ΕΠΟ δίκασε τις αντίστοιχες υποθέσεις του ΟΦΗ και της Νίκης Βόλου και ακύρωσε την αρχική απόφαση της αφαίρεσης των έξι βαθμών από τις δύο ομάδες.
Επιστράφηκαν επίσημα οι βαθμοί στον ΟΦΗ και την Νίκη Βόλου και έχοντας έτσι το δεδικασμένο της υπόθεσης με το μέρος του, ο Πιερικός ευελπιστεί ότι θα τύχει ανάλογης μεταχείρισης και θα του επιστραφούν οι έξι βαθμοί που κέρδισε με μεγάλο αγώνα και δυσκολία μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, στο δύσκολο και ανταγωνιστικό φετινό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.
Μεταγραφικά μέχρι στιγμής υπάρχουν ακόμη δύο περιπτώσεις που εξετάζονται και μέχρι την Παρασκευή εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά θα υπάρξουν εξελίξεις.

#olybiobima

1 σχόλιο:

  1. Από τη στιγμή που πήραν τους βαθμούς ο ΟΦΗ και ή Νίκη και μιας ή δική μας περίπτωση είναι σαφώς πιο εύκολη τότε πρέπει να θεωρούμε σίγουρη την απόδοση των 6 βαθμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!