Κοντά στον Πιερικό ο Μπενίσκος!

Στην Κατερίνη βρέθηκε χθες το απόγευμα ο Μίμης Μπενίσκος και σύμφωνα με πληροφορίες συζήτησε με την διοίκηση του Πιερικού την περίπτωση μεταφραφής του στούς Μελανόλευκους ωστε να καλυφθεί η θέση του σέντερ φόρ.Οι ιδια πηγή αναφέρει πως οι δυο πλευρές βρίσκονται κοντα σε συμφωνία, κατι που αναμένεται να συμβεί αυριο σε νεο προγραματισμένο ραντεβού του 35 χρονου εμπειρου επιθετικού με την διοίκηση της Κατερινιώτικης ομάδας.

 Ο Μίμης Μπενίσκος βέβαια δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις,ειναι υψηλοσωμος φόρ περιοχής,με παρουσία παλαιότερα  σε Α΄,Β, και μετά σε Γ΄ εθνική ενώ την περυσινή περίοδο αγωνίστηκε με τα χρώματα του Εθνικού Φιλιππιαδος,και το πρώτο εξάμηνο της φετινής  περιόδου στη ΑΕ  Αλεξάνδρειας(Α΄  Ημαθίας) που ειναι και η ιδιαίτερη πατρίδα του.

3 σχόλια:

  1. Πόσο έχετε μικρύνει τον Πιερικο με το να στηρίζεται τζαπατζιδες παράγοντες. Ο ποδοσφαιριστης που γράφεται κατέληξε στον Διαγορα Σεβαστησ . Έλεος επιτελούς .Επειδή οι προηγούμενοι παράγοντες του Πιερικου τον οδήγησαν στην καταστροφή ...αυτό δεν πάει να πει ότι αυτοί που ανέλαβαν μας έκαναν και χάρη .Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΕΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ....ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέγραψε στη Σεβαστή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. σιγα τον παιχτη που χασαμε ολοι γινανε παιχταράδες στα 35 για να δουμε πως θα ανταπεξελθει με τους πιτσιρικαδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!