Θετικά μηνύματα για το -6 / Αγιασμός σήμερα στο γήπεδο!

*Επέστρεψε χθες το βράδυ απο Αθήνα το επιτελείο της διοίκησης του Πιερικού.
Οι οιωνοι για τη θετική έκβαση του θέματος είναι αρκετά αισιόδοξοι και όλοι μέσα στην ομάδα είναι κάτι παραπάνω απο σίγουροι για την επιστροφή των βαθμών. Μάλιστα ο εκτελεστικός διευθηντής της ΕΠΟ, Παυσανίας Παπανικολάου διαβεβαίωσε στην δικηγορική ομάδα του Πιερικού ότι η έκβαση του θέματος είναι στη τελική της ευθεία για την δικαίωση και του Πιερικού!

*Απο την άλλη, αγωνιστικά η ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη ξεκίνησε απο χθες την προετοιμασία για τον δύσκολο Κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τη Νίκη Βόλου.... Άπαντες παρόντες.

*Απόψε στο στάδιο του Πιερικού, λίγο πριν τη προπόνηση στις 2 το μεσημέρι θα παρευρεθεί ο Μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης, Πλαταμώνος κ.κ Γεώργιος, για να τελέσει τον καθιερωμένο αγιασμό της ομάδας.

6 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για το "ρεπορτάζ" που κάνετε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χίλια συγγνώμη που είμαστε φοιτητές εκτός Πιερίας και λόγω έντονων δραστηριοτήτων δεν έχουμε την δυνατότητα να είμαστε 100% (τουλάχιστον αυτές τις εβδομάδες) μπροστά απο υποκογιστές. Βλέπετε κάνουμε ότι μπορούμε, δηλαδή τι άλλο θέλετε; Ήταν ένα πλήρες ρεπορτάζ μέσα σε 50 λέξεις για ότι συμβένει αυτή τη στιγμή γύρω απο την ομάδα, μετά τον αγιασμό θα υπάρξει και πιο αναλυτικό, τώρα εσυ και κάτι άλλα παπαγαλάκια του νομού που δεν σε άρεσει κάτι στο σάιτ, και ελεω των σπουδών, απλά μην πατάς κλικ να μπεις, δεν σε έβαλε κανένας το πιστόλι στο κρόταφο, υπάρχουν άνθρωποι του Πιερικού που ενδιαφέρονται και σέβονται την προσπάθεια μας, και παρολα αυτα ακόμη και τωρα ενημερώνονται.

      Καλή συνέχεια.

      Διαχειριστης PNEWS - Γιώργος Σιδηρόπουλος

      Διαγραφή
  2. Pierikosnews μην αγχωνεσαι, πάντα υπάρχουν και οι καλοπροαίρετος. Εσείς τουλάχιστον κάνετε ρεπορτάζ στο γηπεδο. Εμείς που πάμε σας βλέπουμε στους χώρους του γηπέδου. Ας διαβάζει ο φίλος το άλλο σάιτ που τα νέα του Πιερικου τα παίρνει απ τα σάιτ της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όποιος κατακίτρινη τα παιδιά του PierikosNews ότι δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους πρέπει να ντρέπεται γιατί αυτά τα παιδιά όταν οι άλλοι στην ηλικία τους τρέχουν σε ξένα γήπεδα και δεν υποστηρίζουν την ομάδα μας, αυτοί δίνουν την ζωή τους για τον Πιερικό.
    Τελος καμιά κριτική για αυτά τα παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σωστός ο φίλος 10.23.Είναι κρίμα να κατηγορούμε αυτά τα παιδιά για όποια λάθει και αν κάνουν, όταν οι άλλοι ασχολούνται με ακατονόμαστες ομάδες, αυτοί τουλάχιστον είναι μόνο πιερικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όντως αλλα παιδιά που στην ηλικία τους ασχολούνται με άλλες ομάδες ή ξημεροβραδιαζονται στις καφετηριες. Το pierikosnews είναι το μόνο που ασχολείται με θέματα του Πιερικου. Ποσό μ@λ@κας πρέπει να είσαι για να ασκεις κριτική σε αυτό το σαιτ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!