Ενσωματώθηκαν Κατσιαμήτας, Παναγιωτίδης, Τσιμήτρης - Ολοκληρώνεται η προετοιμασία!

Ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις οι Παναγιώτης Τσιμήτρης (Βρισκόταν στις ακαδημίες του Πιερικού, πέρασε απο τον Βατανιακό και ξανά επέστρεψε), ο Ανέστης Παναγιωτίδης και ο Αλέξανδρος Κατσιαμήτας.

Η προπόνηση σήμερα που πραγματοποιήθηκε στον Σταθμό, περιελάμβανε τακτική και τελειώματα, καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία ενός κρίσιμου αγώνα με τον Τύρναβο, εντός έδρας την Κυριακή. Αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί αποθεραπεία και στη συνέχεια θα βγει η αποστολή απο τον προπονητή Γιώργο Καμπερίδη, σε αυτήν αναμένεται να βρίσκονται όλοι οι νεαποκτηθέντες. 

Απών απο τον αγώνα με τον Τύρναβο θα είναι ο Ιορδανίδης (τιμωρημένος) και ο τραυματίας Άκης Γεωργίου που θα απουσιάσει ολόκληρο τον 2ο γύρο. Ο Θεόφιλος Κουρούπης ταλαιπωρείτε απο χθες απο γαστρεντερίτιδα αλλά παίρνει αντιβίωση και την Κυριακή εαν όλα πάνε καλά αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!