Φιλικό το Σάββατο-Ρεπό την Κυριακή

Χωρίς αγώνα πρωταθλήματος στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής μένει ο Πιερικός που έχει ρεπό και θα δώσει ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι το Σάββατο στην Κατερίνη με τον Αλμωπό Αριδαίας στις 15:30
Ο Πιερικός που προέρχεται από το θετικό εκτός έδρας αποτέλεσμα με τον Θεσπρωτό, θα έχει την ευκαιρία να γεμίσει τις μπαταρίες του για τη δύσκολη συνέχεια του 2ου ομίλου που αναμένεται ιδιαίτερα συναρπαστικός μέχρι το φινάλε.


Στο φιλικό παιχνίδι με τον Αλμωπό Αριδαίας θα χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του.

Εν τω μεταξύ σε αναμονή της απόφασης για τους 6 βαθμούς που έχουν αφαιρεθεί από την ομάδα του Πιερικού, βρίσκονται όλοι οι απανταχού Πιεριείς με την ιστορική ομάδα της Κατερίνης να έχει "χτίσει" έναν πολύ καλό φάκελο που τον υποστηρίζουν έγκριτοι νομικοί.

Πηγή

1 σχόλιο:

  1. Κοουτς ξυπνα και ασε τα κομπλεξου ακου να χανεις 0-1 απο τον Αλμωπό Αριδαίας Α ΤΟΠΙΚΟ .Δ.Σ ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ 2ΠΛΟΟΟ ΣΤΟΝ ΑΧΧΙΛΕΑ Η ΟΜΑΔΑ ΕΠΕΣΕ...ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΠΑΡΤΕ ΦΟΡ Η ΟΜΑΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΝΑΕΙ ΜΟΝΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!