ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ PIERIKOSNEWS ΓΙΑ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ!

Μετά το τέλος του αγώνα Πιερικός-Αιγινιακός, και εφόσον η ιστοσελίδα μας παρευρέθηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να πάρει οπτικοακουστικό υλικό για τους αναγνώστες της, απο τους πανηγυρισμούς μετά το τέλος της λήξης. Ξαφνικά βρεθήκαμε σε ένα σκηνικό που πρώτη φορά βρισκόμαστε αντιμέτωποι. Ποδοσφαιριστής και άνθρωποι απο το τιμ του πάγκου του Αιγινιακού επιτέθηκαν φραστικά και προπηλάκισαν τον διαχειριστή της ιστοσελίδας (Γ.Σ) απειλώντας και εξυβρίζοντας τον.

Αντιμέτωποι με το συμβάν βρέθηκαν αρκετά βλέμματα του γηπέδου, και με την βοήθεια κάποιων ψυχραιμότερων απο την μεριά του Πιερικού αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Η δικαιολογία των ανθρώπων που επιτέθηκαν, ήταν λένε κάποιες ''φωνές'' που ακουγόντουσαν απο την κερκίδα της Θύρα 5 προς συγκεκριμένο πρόσωπο-τερματοφύλακα του Αιγινιακού. Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε, είναι ότι στον πρώτο αγώνα, Αιγινιακού-Πιερικού για το κύπελλο, βρεθήκαμε αντιμέτωποι με ανθρώπους-φιλάθλους του Αιγινιακού να επιτίθονται φραστικά και συκοφαντικά πίσω απο τον πάγκο του Πιερικού, τον προπονητή της ομάδας μας, και απο την άλλη μεριά, υπήρχαν πάλι κάποιες ιδιαίτερες ''φωνές'' ενός  συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή του Αιγινιακού, αυτή τη φορά προς την κερκίδα του Πιερικού στην άκρη του γηπέδου.
Μετά απο τέτοια φιλοξενία, και με όλα αυτά να κορυφώνονται σήμερα μετά τον προπηλακισμό ανθρώπων και ποδοσφαιριστών του Αιγινιακού προς την μεριά της ιστοσελίδας PierikosNews, εμείς θα απαντήσουμε μόνο με μια σχετική φωτογραφία και τίποτα παραπάνω... μόνο για την ιστορία...




16 σχόλια:

  1. ετσι για μαθουν...πιες φονες...πιες αιδιες... αν δεν σεβονται αυτη δεν σεβομαστε ουτε εμεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Pierikosnews πήραν τέτοια πικρά που τους εφταιγαν τα πάντα. Είπαμε νεοπλουτοι χωριάτες είναι.
    Αυτός ο διαιτητής πρέπει να του πάρουν τη σφυρίχτρα. Έπαιξε του Αιγίνιο. Που το ειδες ρε σαινι να γίνεται πέναλτι σε καταφανεστατη θέση για γκολ να υποδεικνύεις το πέναλτι και να μην δείχνεις έστω την κιτρινη; Όταν οι αντίπαλοι στο 90' είχαν αποδεχθεί την μοίρα τους βγάζεις για φάουλ στο σημείο του κόρνερ δεύτερη κιτρινη σε παίκτη μας; Είσαι λίγος ρεφερι να διαιτητευεις παιχνίδια ούτε καν του Γ' τοπικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΗ ΦΟΒΑΣΤΕ ΡΕ ΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΕΓΝΑ ΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΥΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ton diaiti auton stous giatrous na ta faei ta lefta oso gia to aiginio egine auto poou eprepe na ginei edw kai poli kairo kaai na pei ekei pou einai i 8esi tou kto apo ton pieriko kai oso kai na xtipate ton diaxiristi tou sait 8a einai panta dipla stin omada stin proti grami stis xares alla kai stis leipes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στιγμιότυπο από το σημερινό αγώνα. Κάθονται δίπλα μου δύο Αιγινιωτες, υπεροπτικά μιλάνε δυνατά για να τους ακούν οι διπλανοί. Και με αλλαγές στην ενδεκάδα θα τους πάρουμε λέει ο ένας στον άλλο. Καλά λέει ο άλλος τους κάναμε πελάτες. Μπαίνει το πρώτο. Ε καλά τώρα θα φάνε τριάρα ξαναλενε. Γίνεται το 2-0 ζοριζονται λίγο αλλά ισχυρίζονται πως ή πρόκριση δεν χάνεται. Μπαίνει το τρίτο και αρχίζει ή καζουρα στο τέταρτο έφυγαν μουρμουριζοντας εναντίον του Αμανατιδη θεωρωντας πως υποτίμησε τον Πιερικό. Στο δεύτερο ημιχρονο έφυγαν και από το γηπεδο. Ένα μπράβο στην ομάδα που μας έδωσε το δικαίωμα να βγάλουμε γουστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο στην Ομαδάρα και σε όλους τους συντελεστές που έδειξαν στο χωριό ποιος είναι ο Πιερικός και τι θέση έχει στην Πιερία. PierikosNews αυτό το "Αντιμέτωποι με το συμβάν βρέθηκαν αρκετά βλέμματα του γηπέδου" είναι μνημείο συγγραφής, μην το σβήσεις. Και πάλι μπράβο στην Ομάδα μας και μη νοιάζεσαι για προπηλακισμούς και λοιπές γελοιότητες, είναι αποτέλεσμα πίκρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποσο πονάει όταν η ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ Γ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο διαιτητής αυτός ήταν 100% στημένος, και αυτό να το βλέπουν κάποιοι απο τον Πιερικό που νομίζουν οτι η επσ είναι με τόν Πιερικό,στον τελικό να δείτε τη θα γίνει με το άλο το χωριό. Δεν θέλω να γίνω μάντεις κακόν αλά θα μας διαλύσουν την ομάδα. Ο θεσμός του κυπέλλου για μένα δεν λέει τίποτα καλύτερα τα δεύτερα για να προστατευτεί η ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε παιδιά τι κατραπακια τους ήρθε; Έπρεπε να βλέπαμε τα πρόσωπα των παραγόντων του Αιγινίου. Αποσβολωμενοι κοιτούσαν και απορούσαν πως μια ομάδα που νόμιζαν την είχαν του χεριού τους, δεν τους νίκησε απλώς αλλά τους διεσυρε.ο Καμπεριδη μάλιστα εφάρμοσε το fair play για να μην τους γελοιοποιήσει.Μόνο μελανό σημείο ο διαιτητής πρέπει να του πάρουν τη σφυρίχτρα. Είσαι ανίκανος ρε σήκω και φύγε γιατί στα χωριά δεν έχουν τον ίδιο πολιτισμό. Εάν κανείς τα ίδια θα σε στυλιαρωουν στο κέντρο του γηπέδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το παθος που ειδαμε χθες μακαρι να συνεχιστει και στα επομενα παιχνιδια.Αυτή ή ομάδα αν είχε 2-3 προσθήκες έμπειρων παικτών τώρα θα ήμασταν κορυφή. Ο διαιτητής ανίκανος και επικίνδυνος εκτός αν ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο διατητης δεν ηταν σε διατεταγμενη υπηρεσια,απλα δεν το εχει.Δεν μπορει να αφηνεις ολο το παιχνιδι χωρις καρτες, και στο τελος να βγαζεις δευτερη κιτρινη-κοκκινη, αν μη τι αλλο αυτο δειχνει ηλιθιοτητα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ωραία ας πάρουμε τη θέση πως ο διαιτητής είναι άσχετος. Τότε θα πρέπει άμεσα ή ένωση να του πάρει τη σφυρίχτρα. Εγώ αντίθετα ακούω πως εκεί στη ένωση δείχνουν ικανοποιημένοι με τη συγκεκριμένη διαιτησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όταν μετά από μια τέτοια εμφάνιση, οι περισσότεροι ασχολούνται με την κακή διαιτησία, τότε θα πρέπει αυτοί που θα ορίσουν τον διαιτητή στον τελικό να είναι πολύ προσεκτικοί, γιατί λάθος επαναλαμβανόμενο δεν είναι λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απογοητευμένοι δηλώνουν όλοι οι ανθρώποι του Πιερικού για την χθεσινή προκλητική διαιτησία του κ. Γκαραγκάνη. Ο οποίος δεν έδωσε κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του Αιγινιακού οπού έδιωξε τη μπάλα με το χέρι λίγο πρίν αυτή μπει στα δίχτυα! Επίσης έδειξε και δεύτερη κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή Παπουτσογιαννόπουλο του Πιερικού στο τέλος του αγώνα,χωρίς κάποιο λόγο(!)??? ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΘΕΛΟΥΝΕ ΑΛΟΙ ΔΙΕΤΙΣΙΑ ΑΠΟ ΑΛΕΙ ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΓΤ ΘΑ ΠΕΞΗ ΤΟ ΝΤΟΥΜΟΟΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑΦΤΩΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. προς την επσ πιεριας θα παρακαλουσα η επιλογή του διαιτητηνα γινει 10 λεπτα πριν την εναρξη δηλ. στο γηπεδο να υπαρχουν τρεις και να κληρωθεί ενας 10 λεπτα πριν μονο ετσι σας εχουμε εμπιστοσινη εσας της επσ δεν ηταν αυτή διαιτησια να βγαλει κοκινη καρτα στο 90 είναι με τα καλα του γιατι το εκανε για να κερδισει την κυριακη ο αντιπαλος αυτος ο διαιτητης δουλευει για αλλους αν είναι καλα εδεινε ότι ηθελε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το κυρος της ένωσης θα κριθεί στον τελικο. Όταν δυο συνεταιροι παίξουν ο ένας σαν πρόεδρος της μιας ομάδας του τελικου, και ο άλλος πρόεδρος της ένωσης που ορίζει τον διαιτητή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!