Παίκτης του Πιερικού ο Όλιβερ Πέεφ!

Επιβεβαίωση του PierikosNews, που το βράδυ της Παρασκευής σας ενημέρωσε για την άφιξη του Όλιβερ Πέεφ στη Κατερίνη.. Απόψε κιόλας υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του Πιερικού.


Ποδοσφαιριστής του Πιερικού είναι και επίσημα ο 28χρονος κεντρικός χαφ Όλιβερ Πεεφ. Ο Σκοπιανός μεσοεπιθετικός υπέγραψε σήμερα το μεσημέρι με την νέα διοίκηση του Πιερικού να πραγματοποιει μια πολύ καλή μεταγραφή για τα δεδομένα της Γ Εθνικής. Ο Πεεφ εκτός απο το πέρασμα του σε Αγροτικό Αστέρα και Αναγέννηση Καρδίτσας, έχει αγωνιστεί επίσης σε Vardar, Metalurg, Skendiya, Boluspor και σε όλες τις εθνικές ομάδες U19 U20 U21 της χώρας του.

Μετά την υπογραφή του δήλωσε στο PierikosNews.

"Ήρθα σε μια απο τις ιστορικότερες ομάδες, ο κόσμος πρέπει να αγκαλιάσει αυτή τη προσπάθεια της νέας διοίκησης.
Εγώ με την σειρά μου θα προσπαθήσω να κάνω τα πάντα για να ευχαριστήσω το κόσμο και όσους με εμπιστεύτηκαν στη διοίκηση."


Ρεπορτάζ: Γιώργος Σιδηρόπουλος








ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ ΚΑΙ Ο 19ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ


    
   Νέο απόκτημα του Πιερικού ο δυναμικός και ταλαντούχος ποδοσφαιριστής Σταύρος Ανδρεάδης, 19 ετών, αριστερός μπακ - χαφ, ο οποίος υπέγραψε χθες το βράδυ συμβόλαιο ενώπιον του προέδρου της ομάδας Γιώτη Αθανασιάδη. Ο 19χρονος παίκτης έπαιζε σε ομάδα της Γερμανίας στη Γ' εθνική κατηγορία. Μόλις οι αρμόδιοι του τεχνικού τιμ του Πιερικού δοκίμασαν τον παίκτη και  αντιλήφθηκαν τις δυνατότητες του, τον ενέταξαν αστραπιαία στο δυναμικό του Πιερικού.  

3 σχόλια:

  1. Παιχτουρα μεγάλη μπράβο στην διοίκηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ Β ΕΘΝΙΚΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ29 Αυγούστου 2015 στις 2:02 μ.μ.

    Καλος ειρθε πεκταρααα στην ομαδα μου της πολη μου υγεια γερος δυνατος να εισαι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τις μεταγραφές που βλέπουμε να γίνονται στην ομάδα μας, ο στόχος της καλής παρουσίας μοιάζει παρωχημένος. Στόχος πλέον πρέπει να τεθεί ο πρωταθλητισμός. Εμείς σαν φίλαθλοι πρέπει να στηριξουμε την ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!