Πιερικός(κ-17)-Ακαδημία Κούδα 0-0-όλα στην Επανάληψη του αγώναΜε το θετικό αποτέλεσμα της ισοπαλίας 0-0 έφυγε η ομάδα του Πιερικού(κ-17) από το γήπεδο της Ηλιούπολης όπου αντιμετώπισε την πολύ καλή ακαδημία του Κούδα και πλέον πηγαίνει στον επαναληπτικό με ένα μικρό προβάδισμα, ώστε να χτυπήσει την πρόκριση στις οκτώ καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας.
Δυνατό παιχνίδι έγινε ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες, με το πρώτο ημίχρονο να ανήκει στην ακαδημία του Κούδα η οποία έλεγχε τον ρυθμό του παιχνιδιού και είχε και την κατοχή της μπάλας.Ο Πιερικός προσπαθούσε να χτυπήσεις στις αντεπιθέσεις και το κατάφερε τρεις φορές όπου δημιούργησε καλές ευκαιρίες μπροστά από την εστία των φιλοξενουμένων.
Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Ηλία Μπαζάκου ανέβασε τον ρυθμό της πίεσε ψηλά την αντίπαλη ομάδα και δεν την επέτρεψε να κάνει το παιχνίδι της.Ωστόσο αν και έχασε και πάλι ευκαιρίες δεν κατάφερε να πετύχει τέρμα, και έτσι οι δύο ομάδες άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για τον επαναληπτικό σε μια εβδομάδα με τον Πιερικό να έχει ένα μικρό προβάδισμα.

Ο Ηλίας Μπαζάκος σε σύντομες δηλώσεις του στο Pieriasport είπε:
Είμαστε ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα αλλά και από την εμφάνιση που κάναμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα.Πλέον πηγαίνουμε στον επαναληπτικό αγώνα στην έδρα τους για να πάρουμε την πρόκριση.Θετικό ότι κρατήσαμε το μηδέν και είμαστε για 15ο παιχνίδι αήττητοι.


pieriasport.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!