ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-0 ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΠΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ



Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» συνεχίζει το νικηφόρο σερί της και μετά την επικράτηση επί της ομάδας της Κατερίνης μείωσε τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Εργοτέλη στον ένα βαθμό.
Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη είναι από τις πλέον φορμαρισμένες στο πρωτάθλημα και έφτασε τα επτά ματς χωρίς ήττα, παίρνοντας δεύτερη διαδοχική νίκη και τρίτη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της. Ο Απόλλων με την επικράτησή του, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μιχάλη Μανιά, επί του Πιερικού είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 48 βαθμούς, έναν πίσω από τον πρωτοπόρο Εργοτέλη και δείχνει πως θα αποτελέσει ως το φινάλε ένα από τα φαβορί για την απευθείας άνοδο στη Super League.
Ο Απόλλων από το ξεκίνημα του αγώνα στη Ριζούπολη ήθελε να επιβάλει το ρυθμό του, είχε την υπεροχή αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του Πιερικού. Οι προσπάθειες του Μανιά και του Φαρινόλα δεν μπορούσαν να «νικήσουν» τον τερματοφύλακα Βασιλειάδη, ωστόσο, ο πρώτος με δυο ενέργειές του στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτός που έκρινε το ματς.
Στο 54’ ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα του Πιερικού, ο οποίος αποβλήθηκε, με τον Κατσίκη να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι και να δίνει προβάδισμα στον Απόλλωνα. Οι γηπεδούχοι μετά το γκολ και με το αριθμητικό πλεονέκτημα, είχαν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού. Έτσι, στο 73’ έφτασαν και σε δεύτερο γκολ, με τον Μανιά να είναι ο σκόρερ. Ο Χιντζίδης ήταν αυτός που σέντραρε, ο φορ του Απόλλωνα πήρε την κεφαλιά και «νίκησε» τον Παπατολίκα για το 2-0 του Απόλλωνα, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στη Ριζούπολη.
Αξίζει, τέλος, να σημειωθεί, πως στο 82’ πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή ο Δημήτρης Καραδέμητρος, ο οποίος συμπλήρωσε 100 παρουσίες με τη φανέλα του Απόλλωνα σε όλες τις κατηγορίες. Ο 30χρονος μέσος, τιμήθηκε πριν από τον αγώνα για το επίτευγμά του…
Απόλλων Σμύρνης (Αλέκος Βοσνιάδης): Γουμάγιας, Χατζηζήσης (65' Κωνσταντίνου), Χιντζίδης, Κύργιας, Ιασωνίδης, Ρόβας (72' Καμαρά), Λεοντίου (82’ Καραδέμητρος), Φαρινόλα, Τσιλιγκίρης, Κατσίκης, Μανιάς.
Πιερικός (Γιώργος Φοιρός): Βασιλειάδης, Καθάριος (80’ Παπατόλιος), Ελευθεριάδης, Ντόικιτς, Αποστολίδης, Ιορδανίδης, Μπελόσεβιτς, Γιαζιτζόγλου, Φαμπίνιο, Πολίτης (55' Παπατολίκας), Ντάνι (76’ Μανίκας).



Onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!