Ψάχνει εκδίκηση ο Πιερικός

Να αποδείξει ότι η ήττα στα… σημεία το Σάββατο, ελέω απουσιών και απροσεξίας (μεγάλη ευκαιρία στο φινάλε με τον Ελευθεριάδη για το 2-2), με 2-1 στην Κρήτη από τον πρωτοπόρο Εργοτέλη, ήταν απλά μια κακή παρένθεση, καλείται ο φορμαρισμένος το τελευταίο διάστημα Πιερικός. Η ομάδα της Κατερίνης θέλει να επανέλθει στα τρίποντα κόντρα στον ισχυρό φέτος Ηρακλή Ψαχνών, την Τετάρτη εντός έδρας, ενώ το ευχάριστο για τον τεχνικό σύμβουλο, Γιώργο Φοιρό, είναι ότι πλέον υπάρχουν περισσότερες επιλογές. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός Μάρτιν Αλεχάντρε Ντάνιαποθεραπεύθηκε και διεκδικεί θέση στην επίθεση, ενώ εξέτισαν τις ποινές τους και πιθανότατα επιστρέφουν στην ενδεκάδα οι Φαμπίνιο, Μανίκας και Γιαζιτζόγλου.

Εξω Αποστολίδης-Κόιτς

Εκτός μάχης για τους μελανόλευκους θα μείνει ο σκόρερ τους στην Κρήτη, ο Κώστας Αποστολίδης, αφού ο έμπειρος μεσοαμυντικός αποβλήθηκε και είναι τιμωρημένος. Επίσης, ο Ιγκόρ Κόιτς έχει ενοχλήσεις στο γόνατο και θα ξεκουραστεί για μια εβδομάδα, ενώ πιθανότατα θα προφυλαχθεί για ακόμα μια αγωνιστική ο Πλάτων Καρακατσάνης.

Πολλές οι ιδιαιτερότητες

Εξάλλου, το συγκεκριμένο παιχνίδι με τους Ευβοιώτες έχει ξεχωριστό χαρακτήρα για τον Πιερικό, που θα κυνηγήσει μια άτυπη ρεβάνς για την περσινή ήττα την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας, με 4-0 στα Ψαχνά, όταν χάθηκε το όνειρο της συμμετοχής στα πλέι οφ ανόδου. Επίσης, ο Γιώργος Φοιρός θα αντιμετωπίσει την περσινή ομάδα του, ενώ αντίστροφα και ο Γιώργος Βαζάκας θα αντιμετωπίσει μια πρώην ομάδα του (οδήγησε τους Κατερινιώτες από τη Γ΄ στη Β΄ Εθνική στο παρελθόν). Επίσης, τρεις παίκτες του Ηρακλή, οι Δήμου, Τόλιος (αμφότεροι μέχρι τον χειμώνα) και Χαϊκάλης, έπαιξαν παλιότερα στον Πιερικό.




mikriliga

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!